Sisådär

Jag har tappat gnistan på att blogga lite. Men det är bara en tillfällig svacka får vi hoppas. Jag känner för att göra så mycket annat, så då har jag prioriterat bloggen sist.
Ett av mina nyårslöften var att träffa mina vänner mer och göra mer saker för mig själv. Så det är bla där jag lägger fokus just nu.
Och på att fortsätta grejja här hemma.
Desutom tror jag att Noah har kulmen på sin 3 års trots, och det suger musten ur mig totalt!

Så nu ska jag ta han i örat-igen.
Va ska  ni göra idag? Jaga ungar? Pyssla? Mysa? Va ute? Berätta..

Gammalt

Hade tänkt att knåpa ihop en liten girlang av små söta vimplar, som jag då gjort av gammalt papper och sidor ur böcker. Var på en favvoaffär häromdagen och fyndade en brun koffert som nu ligger på vädring i garaget, en gammal flygtidning från 1945 och några notpapper. Ååå va jag älskar att rota runt i lådor, kartonger.. Min syster va med och hon bara stirrade på mig och frågade högt ett flertal gånger, "Vem fan tycker om något sånt här?"

Jo JAG!!! Väntar så på våren så alla loppisar drar igång igen, eller vad säger ni?


Sjukstuga

Noah ropade på mig inatt; "Maaaamaaaa...Jag har kissat i sängen."
Ååå snark va jobbigt tänkte jag och lufsade dit. När jag tände lampan i hans rum var sängen full med spy! Å ännu roligare!! Hade han inte känt att han spytt? Jag hade i alla fall inte hört något.
Så det var bara ner i tvättstugan och stuva in alla lakan, bäddmadrass ..hela fadderullan. Sen kräktes han bara en gång till och lyckades med min hjälp i alla fall träffa hinken.

Idag har han inte haft någon tendens till att lägga någon mer spya, men han har dock skyhög feber. Men duktig som han är så drack han en skvätt alvedon förut. Det märks att han börjar bli stor!
Så nu ligger han helt avdeckad i våran säng, och lillprutten har också sovit ett slag. Å här sitter jag i all skit mitt i köket och bara längtar efter sambon min. Vi "firade" 5 år igår. Jag skickade blommor till hans jobb, lite romantisk får man väl vara. Sen kom han hem med blommor å en liten present till mig. =)

Jaha..vi skulle haft vänner över ikväll, men dom får ju hålla sig hemma nu.  Så det får väl bli det vanliga soffhänget med något gött att äta.Va ska ni göra?

Tulpangift

Jag stod och klippte stjälkarna på några buntar tulpaner förut, sen glömde jag tvätta händerna eftersom jag var tvungen att ta prutten. Så jag mumsade i mig en bit kaka *skyldig*, och slickade mig gott om fingrarna.
Ö ööööu... Blir man lille förgiftad nurå?

Lycka är..

...att få mata sin lillebror alldeles själv, och söla så mycke man vill UTAN att mamma säger till och är där och torkar.


Så söligt blev det faktiskt inte, och Noah var stolt som en tupp!


Idag utökades gånget med en liten flicka

Ska avsluta dagens inlägg med att berätta att våran underbara M och hennes M har fått en liten flicka. Jag är så glad för deras skull och vill redan ut och dra i alla fina klänningar..
Välkommen in i gänget lillan! (inget namn ännu)

Jag har köpt ett hus

Jag är en väldigt lycklig ägare till ett av de största husen från Walther&Co. Det stod också bara där och väntade på mig, eftersom det bara var ett kvar. Måste bara köpa några större blockljus att ha i.

999:- från Gräddelin

En pinne som stol

Igår gjorde jag vääärldens kap (enligt mig). Var inne en sväng på Myrorna och direkt när vi kom in så stod de 3 st stolar där och bara ropade på mig. =)
Tre, vita, stabila pinnstolar för piss å skit å ingenting. Idag åkte jag och hämtade dom. Så fint det blev. Nu ska vi bara ha 2,3 st till..och det behöver inte alls vara av samma sort.

Någon som har och vill ge till mig? Nu fattas det bara en tallrikshylla, som är inom räckhåll, sen skulle väl köket vara komplett. *glad*


Ännu ett steg

Årets första pelargon har hittat till mitt fönster. Eller den engelska pelargonen rättare sagt. Ännu ett steg närmare den bästa årstid av dem alla...VÅREN.


Här är också den nya krukan som jag köpte förra veckan. (suddig bild-sorry)

Tur två till sjukuset

Ibland vill man bara dra täcket över huvudet och komma fram när läget känns ok ibland. Håller ni inte med? Precis så har det kännts idag. Kalla mig negativ om ni vill, jag tar det.
Var på BVC med prutten idag. Han hade gått ner i vikt sen sist vi vägde honom, då var det bara 2 veckor sen! Och sen så sa läkaren där att hans lungor inte lät bra. SÅ jag fick en akutremiss till sjukhuset. Jag bara stod där som ett stort frågetecken. Jaha..
Jag började störtlipa i bilen när jag körde hem till Joels mamma för att lämna av Noah. Fan, fan, fan. Jag bara orkar inte!

Sedan tog det bara sååå lång tid på barnavdelningen. Lite undersökning, lite prover. Hur som helst så sa läkaren där att hon trodde på en långvarig infektion typ. Ja mer än så sa hon inte. Känns också sådär..jaha?! Vi skulle köra på som vanligt med vanlig mat, se vad proverna säger och sedan utgå från det. Jaha?
Jag vet inte om jag blev så mycket klokare, men vi får kämpa på med att försöka få han upp i vikt och så hoppas jag man kan "hitta" något på proverna.

Musten går typ ur en efter en sn här dag, så nu ska jag snabbblogga lite och sen somna i soffan tror jag. Hur har eran måndag vart?

letar å letar

Jag har letat inspiration  på nätet till alla kommande projekt, så därför har jag varit tråkbloggaren er self ikväll. Jag ska skäapa mig nu i veckan, jag lööövar.
Det är så mycket jag vill köpa, så jag vet inte vart jag ska börja.
Dessutom är jag så loppissugen så de e inte klokt! Men snart...snart...

Nu ska jag hinna få de sista suckarna på Frank Wagner på 4:an innan jag stupar i säng.
Puss å god natt

Fotograf efterlyses

Jag vill ha ett fint foto i svart/vitt på mig och Joel. Inte något där vi poserar och smilar upp oss framför kameran, utan att fint, avslappnat kort. Vem kan hjälpa oss med det? Man får fika för besväret.. =)

Färg

Turkos. Underbar färg på kläder tycker jag. Jag har gärna på mig turkost om jag är brun, nå´t fint linne eller en bikini. Och barnen är jättefina i turkos, så det fick bli en färgklick till deras garderob. Tycker Muminkläderna från Lindex är jättefina.
Jag själv unnade mig en längre randig vardagstopp från Vero Moda. Gott att gå omkring och skrota i hemma.


99:-/del från Lindex. Det är ju inga pengar alls!

Passa på..99:- från Vero Moda. Finns i alla möjliga färger.


Scrubba mig

Med stora steg mot sommaren. Igår tog jag också årets första steg mot en fräschare kropp. (?!) Jag skrubbade mig in till bara benet med nyinköpta skrubbhandskar och en alldeles underbar duschcreme med smultronlukt från Björk & Berries. Man får ändå börja varsamt med duschcreme och sen gå in på scrub. Ska köpa en bodyscrub från samma märke som duschcremen. Det borde ni också göra för den är magisk!! Och tom 9/2 är det 20% på dessa produkter hos Kicks.


Nu är det fredagsmys..??!?!?!

Såhär ser det ut just nu hemma hos oss:

- Eddie sover.
- Noah har precis lagt sig.
- Jag sitter på övervåningen framför Let´s Dance.
- Joel sitter där nere, äter tacos och ser på..ja jag vet inte.

Superbra fredag eller? Jag va på dåligt humör när jag hämtade Joel från jobbet. Egentligen inte på honom, men de bara blev så fel. Fan..man struttar runt dagarna i ända och känner sig så ensam, och bara längtar efter karlskrället, att han ska kunna uppleva saker med oss, hjälpa till med barnen och här hemma osv. Och sen när han väl kommer hem blir jag bara arg på han för hur situationen ser ut. Vi har ju inte EN enda ledig dag ihop. Och jag har aldrig EN enda dag då det finns möjlighet för mig att tänka bara på mig själv. Jag behöver inte ens en hel dag, bara några timmar. (visserligen har inte Joel det heller.)

Han kan inte byta jobb, han kan knappt få bättre tider på jobbet, jag kan inte sluta jobba varannan helg för vi behöver pengarna (annars bråkar vi om det med). *suck*

Skit samma. Nu ska jag kanske dra mig neråt, dels för tacosen och sen för att krama karln så det blir fredagsfred i huset.
Tjo!

Fult blir fint

Rotade runt lite i mammas källare och fann en gammal pidestal (eller hur det nu stavas). Jag har alltid tyckt att dom vi hade hemma i huset när jag var liten, var så satans fula. Massa blommor som stod på oc bara såg fula ut. Men nu..hehe..med lite vit färg, så passar den ena in som en smäck i våran stil här hos oss. Jag byter visserligen hela tiden grejer som ska stå på, för jag har inte hittat det rätta ännu. Men fint blev det.



Jag ska ruffa till den när jag orkar.. =)

Torsdag på stan

Idag har jag varit och fikat med finaste Stina. Eller..vi sågs över en frukost ute. Glömde kameran hemma så jag kan inte visa den blonda skönheten. =) Det var så roligt att träffas och prata så munnen värkte. Efteråt tog vi en sväng på stan och jag kan väl då aldrig hålla mig från att handla någonting?!


Två ljuvliga handdukar från Greengate. Har tittat på de länge och nu ätnligen slog jag till.

Ett litet fat till samlingen.

Ny ljusstake, väger hur mycket som helst.. Och ett litet kors.
Köpte en jättefin kruka också men den får ni se en annan gång.

ingen ork

Hade tänkt blogga en massa idag, men nääää ää.... Jag mår fan illa. Ska nog skita i allt och gå och lägga mig. Tänk om magsjukan gör comeback? När jag hämtade Noah på dagis idag satt det en lapp på dörren om att magsjukan hade börjat gå, så jag sa att vi blir hemma hela den är veckan. *håller tummarna jävligt hårt att Noah inte blev smittad idag och spyr här inatt*

Så sorry..
Avslutar men helt underbar kommentar jag fick av Noah idag när jag hämtade han och höll på ta på han kläder. Han tog en lock i mitt hår och så sa han;

-"Mamma."
- "Mmm.."
-" Du har så fint hår."

=)

Help wanted!

Eddie.
My dearest Eddie. Vad är hans problem? Detta tycks bli en gåta. Skriver ner i punktform så får ni kommentera vad ni tror det kan vara med honom.

  • Han sjunker i sin kurva och har "svårt att gå upp i vikt". (ja han har ätit som vanligt 5 mål om dagen, tills nyligen när han inte tycker maten smakar bra eller vad det nu är.)
  • Han bajsar ner sig hela tiden, 2 ggr om dagen så inte onormalt många ggr, men det är löst. Så löst att de rinner utanför och man får duscha av honom och byta kläder.
  • Han har svårt att komma till ro på kvällen.
  • Och nu då, innan magsjukan och nu efter när han e frisk..vill han inte ha mat. Eller något att dricka.
  • Kan också tycka att han blivit aningen gnällig/are.

Jag chansar på någon form av allergi...eller?


Å så kom den.

Jag är tillbaka! Vi har legat deckade hela familjen i den årliga magsjukan. Jorå. Den inträffade exakt på samma helg som förra året, när Joel fyller år.
Det började i fredags. Vi var hemma hos Henrik och Helena och bara slappade i soffan efter att ha proppat i oss en massa godsaker. Henrik ställer fram en skål med ostbågar och jag och Helena rynkar på näsan och får kväljningar.

-"åååå ta bort skiten de luktar kräks, säger jag."
- "Ja de gör det faktiskt, instämmer Helena."

Så kom vi in på kräks och hur äckligt det är med magsjuka. Vi skulle börja dra oss hemåt, och innan jag går in till Noah som ligger och sover i Henriks och Helenas säng säger jag skämtsamt;

- "Hahaha..och Noah kanske spyr i eran säng."

Och vad tror ni han gjorde? Jorå, här badade den nybäddade sängen i några sköna spyor. Jag började skratta för på ett sätt var det så komiskt. Förra året, precis samma helg hade magsjukan slått till när Henrik och Helena var hemma hos oss, och Noah hade vaknat och spytt ner hela sängen.
Bilen klarade sig inte på väg hem.
Sov på Noahs golv fredagnatt.
Jobbade lördag. Kommer hem till Joel som fyller år. Kalaset är inställt. Prutten har precis lagt en kaskadspya i vardagsrummet på den nymålade väggen. Spagetthi och köttfärssås. Jorå, lätt att få bort eller?
Ååå stora sucken.
Sedan brjar Joel spy, och sen skiter jag ner mig i princip. Så det vart ju en jävligt rolig helg. Tvättmaskinen har gått på högvarv. Dammsugaren gick sönder.
Och vi lyckades ju såklart smitta Helena och deras lilla Harry, precis som förra året.
Berätta om er helg, vad har ni gjort?

Vårnyheter

I vilken webbshop som helst finnar man nu massa vårnyheter, och hur lätt är det att stänga datorn utan att klicka hem något av alla fantastiska saker? Man kan bara inte bestämma sig.
Kruka - HomeHome Sweet Home - vitGlitterhängeSkolplansch - lodrät
Allt kommer från http://alvashus.se

Sunshine of my day

Pratade med finaste Mia idag. Vad jag alltid blir på fantastiskt bra humör när jag pratar med dig. You make my day! Jag längtar tills vi ses. Önskar vi bodde vägg i vägg och kunde ses jämt. Grillpartyn, soffhäng, barnvakt (!), utekvällar, tekvällar, frukost, jul...Jag vill va med dig jämt. Du och Ea på var sida om mig, det vore askul, lite som Tre Kronor. Hehehe..

Den här bilden is for you..


klassrepresentanten her self... Om ni tänker på ögonen, det var ett ögonlyft som gick lite galet. Hahahahaha..nä jag skojja bara..

Nya rum

Just i denna stund...


Noah ville också vara med. Kolla in frisyren..hihi..den ar vart på sniskan hela dagen.

Supersnälla pappsen som alltid ställer upp när dottern smilar lite extra..

seeegt

Jävlar vad jag hatar Ellos hemsida. Det tar ju hundra år innan man kan se det man klickar på. Ghhhaa! Jag som tänkte klicka hem några filtar, tji fick Ellos..nu kan jag ju lägga de pengarna på något annat istället..
Och det tänker jag också, jag e shoppingsugen. Ovanligt va?

What a day!

JAg vet inte vart jag ska börja! Jag har typ suttit i bilen hela dagen, och när jag inte var där så väntade jag på att få ätta mig i bilen.
Körde Joel i morse vid 9.00, åkte en och hämtade min syster. Hann va hemma i ca 1 timme, sen var det iväg igen- Bvc.
På Bvc berättade vår sköterska att Eddie knappt gått upp i vikt eller växt de senate 2 månaderna. Vi pratade också om hans hemska hosta, hans andning och lite annat. Det slutade med att jag hade en tid på Barnavd. och fick ställa in mitt väntade förmiddagssällskap. *ledsen*
Lämnade Noah hos Joels föräldrar, tack att ni alltid ställer upp. Åkte sen in med lillprutten.
Vänta. Vänta. Vänta.
Eddie hann somna på mitt bröst, vara förbannad av uttråkighet och bli jättehungrig. Vi gick lååångt över tiden då han skulle ha mat.
Tillslut kom en läkare. Frågade.Lyssnade. Och gav jävligt diffusa svar.

Det hela slutade med att jag fick en inhalator och astmaspray till prutten med, precis som Noah. Hon kunde inte ge mig ett korrekt svar OM det är astma, utan hon trodde det. Jag själv kan väl tro han har något liknande, men jag hade gissat på att han är allergisk mot något, eftersom han inte går upp i vikt och är skitkass i magen.
Jag blir inte klok på´t!
 Sen hem, mata prutten. Hämta Joel, hem till hans föräldrar och hämta Noah. Puh..

Prutten, nöjd efter att fått mat efter många timmar på sjukhuet. Notera det lilla plåstret på fingret. Så duktig han va min prutt.

Lillprutten inhalator.

Bär

Idag tog jag ner månadsbilderna så fick de här åka upp istället..


Jag var tvungen

Vad säger Joel nu när han kommer hem?
Jag kanske ska stå beredd här i hallen och skrika; SURPRISE!!!



Snyggo

Nä jag fryser häcken av mig, så jag kryper upp i soffan med ett glas rött , lite chips och ser på Johan Falk på 4:an.
Måste bara säga att jag är helt såld på Joel Kinnaman som spelar "bad guyen" Frank Wagner i den här serien. Får verkligen inte missa att se filmen Snabba Cash som snart har biopremiär, för där har han huvudrollen!


”Att som infiltratör ta sig till den absoluta toppen i mc-gängen ... han är den absolut bästa skådisen av oss alla”, säger Joel Kinnaman om sin vän, som infiltrerat mc-gängen Hells Angels och Bandidos.
Bilden  är lånad från http://aftonbladet.se


Tankar

Imorgon är det tillbaka till det vanliga för Noah. Dagis. Jag har ju ingen skola den här terminen så de dagar Noah är på dagis kommer jag ha lite mer tid att försöka göra saker här hemma, ärenden och att träffa vänner och fika, något Noah inte tycker e roligt. Jo att fika absolut, men inte när jag träffar vänner och bara sitter och pratar.

Har funderingar om hösten redan. Den här våren kommer gå superfort tror jag, jag har bokat in en massa saker redan, och vips så är det sommar. Hoppas på en lååång ledighet tillsammans med barnen och sambon. Hoppas han kan ta ledigt 8,9 veckor. Sen då..jo då ska livet plötsligt bli som det ska vara, barnen på dagis, vi som jobbar och allt de där.. Men för mig kommer det bli skitkonstigt. Jag har aldrig haft något "sånt" liv. Jag har vart gravid, fött barn och varit hemma i 3 år.

 Plötsligt fick jag panik! Vad ska jag göra i höst? Min tanke, det jag vill, är att komma in på högskolan och påbörja min utbildning. *hoppas hoppas* Annars sitter jag väl där på mitt gamla jobb igen..
Hur kände ni när ni begav er "ut" efter mammaledigheten? Ville inte ni göra något annat?

Tips om matta

Vårat golv i köket är ett kallt, kallt golv. För puckona som bodde här innan la inte värmeslingor i golvet, vilket borde vara det obligatoriska när man lägger stengolv?
Hur som helst, så har jag länge funderat på vad vi ska ha för sorts matta i köket, mest för att det ska se trevligt ut, men också för att det ska bli lite varmare på golvet.
Plastmatta vore ju det bästa eftersom det blir mycket spill, och lätt att torka av.
MEN..så sprang jag på en randig matta på Rusta, en nyinkommen sak, en grå/vit som jag fastnade totalt för, som också var skitbillig, och som inte var för stor för att kunna tvätta i maskin. Så jag köpte två stycken sånna, och jag blev helnöjd faktiskt.
Fanns i andra färger också, men grå var den snyggaste. Så köket för en grå accentfärg nu i vår/sommar, så får jag hålla mina lila/turkosa färger till vardagsrummet istället.


Senast inköpta



119:- fick jag punga ut för den här staken. Den va superfin med ljus i. Från Ica.

Familjemys

Ikväll har vi verkligen gått in i familjebubblan och myst till det. Noah hjälpte mig att göra pizza, som smakade ljuvligt tillsammans med ett glas rött.
Nusitter vi på övervåningen, i soffan utan överdrag, (för att påpeka att det inte går fort här), och ser på Alla barn i Bullerbyn och smaskar chips och bubbelvatten som Noah säger till kolsyrad dricka.
Vad gör ni den här lördagkvällen?


Jaja, påpeka gärna att jag glömde lägga på osten underst på pizzan..men serru det gick fint som snus i alla fall.
Vad vill ni ha på er pizza? Här blir det skinka, färska champinjoner, bearnaisesås och fetaost. Och så tomatsås och ost såklart.

Vardagslyx

Eddie sover. Noah är hos sin morfar. Joel jobbar. Och jag sitter här med en tidning, en kopp kaffe och har precis ätit en god lunch i lugn och ro. Det kallar jag vardgaslyx! Jag ska njuta så länge det varar, vi hörs sen.

fredagskväll

Ikväll ska barnen sova borta, och vi ska gå på den där bion som vi "missade". Så imorgon kanske man kan få lite sovmorgon och en stillsam frukost. Vad ska ni göra ikväll?

(jag hoppas också på att kunna gå loss på tapeten i hallen)
=)

Tacoskväll

Igår blev vi spontanbjudna hem till familjen T/E, jättetrevligt. JAg gick dit lite innan Joel slutade jobbet för att "leka av" barnen lite. Ghhaaa..va ungar i 3-års åldern inte lyssnar på någon, allra minst sina föräldrar.
Vi fick i alla fall till en jättetrevlig kväll med supergod tacos, en halkande marängtårta och en massa, massa vin och öl.
Vi sprang hem inatt vid 00.30 tiden för det va så jävla kallt och mycket snö.
Tack snälla ni för en jättetrevlig kväll, det måste vi snart göra om.


Vi hade med oss tulpaner, de hör till att ha med sig något när man går bort tycker jag.

Vi är så oskyldiga vi..

Och jag gör aldrig heller något jag inte får.


Massakerad marängtårta.

Eddie somnade i nya puffen.

Nova i knät och Noah i J och A säng. När de somnat så..

tände A en brasa, serverade mer vin och tog fram de bästa bilderna som fick en att toklängta till sommaren.

New Classic

Jag hade redan bestämt mig för en helt annan, men blev kär i den här i affären.


Paketleverans

Fick mitt paket från http://broarne.se idag. Min favoritpryl var slut. *deppa* Men jag fick andra finfina saker. Och nu har jag bara lust att klicka hem ännu mera. Mera shopping åt folket! (fastän jag tycker man ska köpa det mesta på loppis, miljövän som jag är)


Hahaha jag fick en himla dålig vinkel här..

Bajsscenario

Varför ska det hända just mig när jag är ensam hemma??
Ja det var världens scenario som utspelade sig här hemma förut, egentligen bara för mig, för barnen brydde sig nog inte.
Eddie hade kissat på sig så det var ju till att byta allt han hade på sig. *suck* Jaja..upp och lägga han, ner i köket och skulle baka en kaka med Noah. Han underhåller sig själv med vatten i slasken.
Eddie skriker, det luktar bajs. In med kakan i ugnen och upp till Eddie.
DRAMA... bajs i heeela sängen, överallt och Eddie mitt uppi. In med han i duschen, ungen skriker, bajs i hela badrummet, jag skriker till Noah där nere "Rör fan inte ugnen för då får vi åka till farbror doktorn och vara där tills tomten kommer."
Istället för ett svar hör jag "Ö öööö"....."Mamma det kom vatten." *suck*

Luktar bränt. Jävla skit-kakan!! Ner med Eddie under armen, vatten överallt och Noahs tröja mitt i pölen.
In med Eddie på skötbordet, då kommer Noah "Ja vill va ifrääd, jag vill bajsa på påttan."
"Jättebra men mamma kan inte hjälpa dig precis nu, du får bajsa i blöjan."
Noah springer upp för trappen in i bajsbombade badrummet och jag hör hur han sliter av sig blöjan med bajs i.
Ahhhhh..jag rusar upp med Eddie under armen och hans blöja som inte är på. Försöker förklara för Noah att jag måste ta bort hans bajs oc att bajset kommer hamna på golvet om han tar av sig blöjan. Han drar av den ändå och det hela slutar med att jag får brotta ner han i badet. Eddie kryper in på sitt rum mitt i sängkläderna med bajs i som ligger på golvet.
Och så var man tillbaka på ruta ett.

Innan tjugonde Knut

Nä nu ska jag var posetiv. Hade tänkt att göra ett jättedeppigt inlägg först, men nä..nu rycker vi upp oss. Jag har städat undan julen idag. Eller..ja la julen ¨på ett bord och nu packar Joel ner den i lådorna. Jag vill välkomna våren och alla fina blommor. Tulpaner, nya gardiner och äntligen den där väggen som skulle tapetseras någon gång i höstas.
Har ni städat undan än? Vad blir det för vårfärger i år? Jag kör ju på vitt då såklart, men jag tror att jag ska ha accentfärgen turkos eller lila. Ja i mycket små mängder såklart.


Typ den här färgen när det gäller lila. Lovely so say. Från http://hm.se


Tänk er, vilken milstolpe, 20 år som gifta.

Tänkte sätta tänderna i den här om en stund. Joels föräldrar har firat 20 års jubileum som gifta, och imorgon ska va surprisa dom lite, och jag har själv åtagit mig att göra ett kort. Varför gjorde jag det? Jo, för jag tycker det är roligt, men jag har aldrig tid för det. *suck*
A ja..jag tänker göra ett i alla fall. Får köra den enkla varianten.
Tycker alltid det är så mycket roligare att ge/få hemmagjorda kort, vad tycker ni?
By the way så har vi köpt en svinbra present.


Tröstar

Ahhhhhhhhhhhhhh...
Ungefär så kan resultatet av min dag se ut. Jag orkar inte ens förklara varför. Så medans ungarna sover (Noah slocknade helt utmattad av sig själv i vår säng!), så tröstshoppar jag på nätet lite. =)
I blame it on the kids! =)

Ska faktiskt på bio ikväll med sambon min, vi får se om han bokat biljetter och styrt upp barnvakten. (verkar inte så nyss när han ringde) Ju ju ju!!


Vad vill ni få ut av året?

I år vill jag göra MASSA med saker. Hoppas vi har snälla vänner som mer än gärna hänger här och hjälper till. Vi kompenserar såklart med dricka och mat. Anmäl er nu till följande!! =)

- Planera och hjälpa till att få någon sorts form på trädgården.
- Få ordning på hallen.
- Åka till Sälen.
- Åka till Öland. (fastän det e ju redan bestämt!)
- Ha massa roliga tillställningar och fester här hemma. Jag har massa av ideér. Och endel är utan barn.
- Planera in och BOKA en långweekend att bara gotta runt.
- Sälja massa prylar på Loppis.
- Riva bort tapeten i vårat sovrum en dag när Joel inte e hemma. =)

Jag vill verkligen umgås mera med våra vänner och skaffa många fina minnen (och kort) man kan drömma tillbaka till.


Söndag

10- ute. Och en jävla massa snö. Det är inte klokt! Man kan tro att man befinner sig i Alperna här uppe hos oss. Bortsett från att det saknas badebbadenstolarna och något varmt och starkt att dricka.
Vi var ute med och åkte snowracer en sväng, men undra om det var barnen eller de vuxna som tyckte att det var roligast?
Är sugen på Sälen, någon som vill följa med?

Löften

Nyårslöften..vad tycker ni om dem? Jag tror att det är bra att påminna sig själv om saker man vill göra eller saker man vill uppnå, och nyår kan väl vara ett ypperligt tillfälle att påminna sig ännu mera om just det som man vill göra eller uppnå.
Och så är det väl lite som man tycker att måndag är en ny start på veckan och så kan man ju tycka om att ett nytt år är en ny start liksom.
Så nästa år vill ja uppnå följande;

- En bättre hälsa. (mindre stress och mer motion..eller mer och mer motion, motion över huvudtaget)
- Göra mer saker ihop tillsammans med bara Joel och sedan tillsammans med vänner.
- Försöka var mer posetiv inställt till allt som händer. Allt har ändå en mening tror jag.
 Nu ska jag fortsätta flotta i soffan. Puss på er.

Dag 1

Ghhhaaa.. illamående, svettningar och en gungande säng, det var så jag vaknade i morse. Jag klev upp ur sängen och tänkte gå ner med Joel och barnen, med vända lika fort och damp ner tillbaka i sängen.
Så bakis har jag inte varit sedan Jesus gick i kortbyxor.

Funderade ändå över hur full jag kunde vart igår. Så farligt var det nog inte, det var nog bara för jag inte åt så mycket. Men när Joel berättade för mig att glasen jag diskade inatt fortfarande var smutsiga och att han fått diska om dem, hehehe..då förstod jag ändå att det vart liiite för mycket. Men vad gör det om hundra år liksom?

Tog en sväng ut och tittade till familjen H/H, där det visade sig att frun i huset inte hämtat sig från igår och fortfarande sov. Hehe..
Sen har det bara varit slappt och nyss så flottade vi i oss en pöse från Mc D. Nu är det ostbågar som gäller.


Pigga och glada idag!

Varken barnen eller vi var i form idag. Eddie har tom feber. =(

Finfina burken vi fick av E och P igår, full med godis då, nu tom.

Vackra lyktor från H & H, tack!

Sötaste blomman från S & F, med ett glittrigt kort, varav glitter va kvällens tema.


09-10

Har gått igenom alla korten frn igår, och jag som alltid brukar gå med kameran i högsta hugg var verkligen dålig på att få till bilder igår. Vad kan det bero på tro? =)

Stod heeela dagen i köket och förberedde maten, och så tog jag inte ett enda kort på vad vi åt. Iaf så var det en blandning av lite allt möjligt. Där fanns pastasallad, grillspett, hummus, prästostpaj, piroger, naanbröd och kycklingklubbor. Till efterätt hade jag gjort bananfudge, polkagodis, kladdkaka och arrakbollar.

Hur som helst.. alla kom samtidigt och i början var det väl lite småkaotiskt med alla barn som var trötta samtidgt och så vidare.. Men jag tyckte vi klarat rätt så bra.

Jag kan inte beskriva kvällen in i detalj för den gick så himla fort och jag hade jätteroligt och fick många skratt.
Kunde det ha varit det bästa nyåret på länge?!


Sockersöta Sofia som var så proper och nykter till en början..

Magnus och Emma som var stolta vinnare på tipspromenaden!

Några bordsdekorationer. Kronorna inhandlades på rean för 20:-/st hos Gräddelin.

Pablo och Helena i full gång med tipspromenaden.

Tappra kämpar, men suck så kassa på tipspromenaden..Lite mkt dricka där Sofia eller? =)

Jaja..kanske fick jag det med..hehe..men man blir såndär och mår så bra av..

...sånthär gott. Bacardi Razz och sockerdricka, med en lime (med etiketten kvar Magnus.)

Fredrik..jag har typ 20 kort på bara dej från igår och det här är det ENDA kortet som du inte blundar på!

Vid 00.00 var det verkligen in i dimman för de flesta utav oss.

Puss älskling, har du string och spets?

Öland here we come, Ladda ladda ladda...

Sambon min som var som ett barn med en ny leksak

Förkylda Helena som pratade ur näsan hela kvällen och så underbart fina, gravida Malin som klarade sig till 2010.

Jag bjuder på denna! (full som en liten rätta)

Oservera glitterflugan!!!

Gott Nytt 2010! Puss från oss..

Festen kändes bra att avsluta när Sofia och jag hamnade under bordet. Heehehe..
Vad gjorde ni?

2010

H E R R E G U D !

Nyår i goda vänners lag och med en redig, gungande Johanna idag.
Ikväll ska jag visa vad som hände.
Puss och god fortsättning allihopa.


RSS 2.0