Lämna det gamla, välkomna det nya

Igår åkte vi till Göteborg när jag slutat jobbet. Vi bor hemma hos finaste Mia och hennes M. Ikväll går vi loss med 4 andra vänner för att välkomna år 2011.
Jag lämnar 2010 med en stäng dörr och är beredd att öpnna en ny för 2011. Lämna det gamla för att blicka fram i det nya. Tycker att nyår är ett bra tillfälle att fundera över vad som vart bra och dåligt med året. för att reflektera över vad man ska lägga fokus 2011. 
2010 gjorde jag till ett år för att utforska mina vänskapsrelationer, vilket var mycket givande.
2011 ska jag göra till MITT år. Sätta mer fokus på mig själv istället för alla andra. Nu är det min tur.

Annars avger jag inga löften. Bara funderingar och direktiv vart jag sätter fokus.
Kom igen nu vänner, låt oss påbörja ett nytt år med nya möjligheter.
Som Gunde säger; Ingenting är omöjligt!

Ha en kalasbra kväll. Puss!!!


Bio

Ikväll har jag och Sofia varit på Änglagård 3. Jag är ett riktigt fan utav ettan och tvåan. Men  den här filmen blev mer som en komedi. Jag såg ingen mening med en tredje film. Kanske ett avslut som jag inte tycker finns i tvan, men inte en film till som är summan av de andra två och det som man redan visste.
Vad tyckte ni? Ska ni se?Bild lånad från http://expressen.se


Lillafton

Vi har också hunnit med en sväng hem till Familjen Hertin/Hennström för att fira lite jul. ♥


Ett sjuhelvetes humör

Något mer som missats är att Noah har blivit sämre med sin astma. Vi var på Barnavd. för att föla upp hans astma och enligt läkaren där (ocj såklart mig själv) har han blivit sämre. Han blir fortare trött, orkar inte springa och stojja, hstar och hostar och kippar efter andan.
Vi fick höja hans dosering i hans inahlator och idag var första dagen med den starkare varianten.
Inatt har verkligen varit en pärs. Han vaknade och andades jättekonstigt. Vi inhalerade, han la sig, hostade, hostade, hostade...sen gick han upp, var orolig, jag försökte lugna han. Vi låg alla fyra i vår säng. Jag la mig på soffan eftersom jag behövde sova. Noah rumpa efter. Och såhär hölls det på hela natten. Dessutom hade lillprutten feber.

Idag har Noah vart jättehängig. Han har inte velat äta, knappt leka. Bara hostat och frusit. Och förut fick han också feber. Fast då hade inte eddie någon. Dessa jäkla sjukdomar alltså.

Ang. Noahs nya medicering så frågade jag läkaren om det fanns någon biverkning med den.
" Njae...biverkning..humöret förändras ju. Han blir ju väldigt speedad när han tagir medecinen och sen kan han bli på ett sjuhelvetes humör. Blir det riktigt illa får ni minska."

Tack, Tack för det. Jag som redan tyckte han hade ett sjuhelvetes humör. Ska han redan sättas in i tonårstrotset?
Jaja..det är med spänning vi gör oss redo för att tackla denna 3 årings best.

Knäpp kavajen och gå vidare.

Ni har fått missa endel. Jag har hållt låda på sistonde vill jag lova. Jag har kört 110% hela December och nu de få dagarna man vart ledig så har det verkligen kännts av. Imorgon är det jobb igen, och bortsett från helgen som kommer ska allt rulla på som vanligt. UAsch, januari ger mig lite ångest. Fråga mig inte varför men det gör det.

Någon som har bra tips mot januariångesten? =)

För två veckor sedan var jag ute med mina bästa vänner, som jag känt lika länge som jag levat. Och då...då går det alltid vilt till. Jag shottade, fick en rosa drink spilld över mig (som rann ner mellan brösten) på min vita klänning, frossade i kebab och ramlade in i ringklockan när jag snubblade från taxin. Och jag skulle jobba dagen efter. =)

Det bästa med hela kvällen var Mias försök till att ljuga. Efter jag fått drinken utsilld över mig frågar jag.

"Ärligt...hur illa är det?"

Mia som hade tagit en taxi raka vägen hem om något liknande hänt henne, svarar;

"Man alltså..de syns knappt." (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Ahahaha..en rosa rink på en vit klänning. Fan Mia va kass du e på att ljuga.
Ja vad skulle man göra? Åka hem? No way. Det vara bara till att knäppa kavajen och gå vidare. Shit happens!


God Jul

Hej..och God Jul mina fina läsare/vänner!
Jag har slitit, jobbat, stressat öch verkligen prioriterat annat den sensat veckan, därav inga inlägg. Nu får jag några dgars ledighet, tid att varva ner lite, fundera och för att sen återkomma till bloggen med mera energi.
Hoppas ni alla mår bra, skriv gärna så jag vet vad ni har för er.

Ha nu en riktigt fin julafton, så hörs vi snart.
Massa vinterkramar!


julgodis

Vad bakar ni för julgött? Här är det såklart dessa saffransgula lussekatter. Sen ska det bli en omgång med tomtefudge, hallonkola, polkagrisbräck, knäck och mjuk pepparkaka.
Men jag vill gärna ha mera goda recept. Ge mig ert bästa julgodis. Inte med nötter i!!!


Svenska hjältar

Någon mer som ser på Svenska Hjältar? Man blir klart inspirerad till att göra goda gärningar och att hjälpa andra. Eller är det bara jag som känner så?
Man känner att man knappt räcker till till sin egen familj och sina egna vänner. Hur man ska få de närmaste att må bra och visa hur man bryr sig. Hur ska man då kunna ge en liten del av det till andra? Jag skulle gärna vilja vara lite mer som min farmor. Hon engagerar sig i allt och alla. (kanske tom lite för mkt ibland) 
Jag skulle gärna vilja vara en hjälpande hand på något vis. Hur känner ni med det där? Är det viktigt för er att se till att andra människor ni inte känner mår bra? Att bidra till att "utsatta" får det bättre? Vill ni/är ni engagerade? 

Lucia

Idag har vi varit på ett supermysigt (men svinkallt) Luciatåg som dagis erbjöd. Jag har då väldigt söta tomtar.
Nu myser vi hela familjen med julmusik, pizzaslizes och pyntning av granen. Jag är lika lyrisk som barnen. När granen kommer in, då är det verkligen jul.
Vad gör ni ikväll? Är ni på lussetåg? Har ni tagit in någon gran ännu? 
Nä, nu fortsätter julmyset med familjen.
 Glad Lucia på er allihopa!

(Hahaha...direkt efter jag skrev det här höll ungarna på att riva granen och gick loss som bara den. eddie stängde av julmusiken och julstämningen kändes sådär....för att vara ärlig alltså. Dessutom blev ju detta inlägg publicerat idag, så de blev inte alls som jag trodde.)


Söta söta fräken fröken var också med.MichelinEddie

Elsa och Fredrik. ♥


Mitt nya jag-smurf

Just det ja..jag har gjort slingor och klippt lugg...=)
Så nu ser jag ut som en smurf.
(Jag kommer antagligen ha lugg resten av mitt liv, för det har dykt upp några mystiska rynkor där i pannan..)


Äntligen!

Äntligen fick jag träffa min finaste Andrea. Som jag har längtat. Igår hade vi en alldeles egen dag med lite shopping, fika, massa prat, god mat och vin. Jag njöt varenda minut. Du ger mig energi, styrka, glädje och en massa, massa kärlek. Precis vad jag behöver. Tack finaste du, för att du är du.


hängigt

Jag har bokat in mig på mammablogg-galan som ska gå av stapeln i Maj nästa år. Det ska bli jättespännande och jag är väldigt förväntansfull. Jag ska åka dit med Petra, men jag ska dela rum ihop med den här fina tjejen. 
Har ni bestämt träff med någon ni aldrig mött innan?

Känner mig lite hängig, vet egentligen inte varför, bara gör det. Därför bloggar jag inte så mycket just nu. Hoppas ni har överseende med detta och kikar in emellanåt i alla fall för att se om jag kastat in något inlägg.
PUSS på er
Myyyyys

De här två vinglasen är till mig och min fina Sofia. Vi ska se på Så mycket bättre, dricka vin, äta julgodis och äntligen få kunna prata i lugn och ro.
Joel är ute och gör stan osäker. Vad gör ni?
RSS 2.0