Nyår 2011/2012

Vill bara önska er alla ett gott nytt år! Vi drar på en stillsam fest. Ja står här i en svart tyllklänning med extra allt i feber å tandvärk...
Nästa år ska bli förändringarnas år.
Puss på er


Vintips

Vintips till nyår om man gillar rött. Det till vänster är den billiga varianten, bara 49 pix. Det till höger 149:-. Båda supergoda!!!


It hurts

Jag har tandvärk så det skriker om det!!! Hela huvudet gör ont och jag har såpass ont att allt utom flytande föda känns som en handgranat i munnen.
Kul att jobba med tandvärk.
Det är mina visdomständer som spökar. 3/4 har bestämt sig att se morgonens ljus samtidigt!!! Å en ska växa rakt in i tandköttet på mig. Hallelulja!
Det ser ut som ja fått en stroke när ja äter, dreglar som fasen.
Å nu ska man bege sig uti självaste stormen med. Det är allt bra synd om mig idag. :)
God morgon å puss på er!


Typiskt

Sitter i kö på banken, 30 nummer före.. Jodå..
Man ska spara allt till sista veckan.. Typiskt mig!


Tipselitips

Dessa fina kryddblandningar är verkligen något jag rekommenderar!
De finns i 6 sorter ( tror ja det var) , designade och ihopsatta av vår allas Tina Nordström.

De är inte bara goda, utan dessutom fina. Gör ett fint paket med bl.a. Dessa kryddor i och ge bort som julklapp.

Vi säljer dom dessutom för superbra pris, 2 för 20:-. Hejja ICA kvantum Jätten i Trollhättan!


Prima helg

Jag har haft en prima helg i göteborg. Jag har fått det mesta; shopping, supergod mat, några glas rötjut, många skratt, ett lisebergsbesök, träffat fina vänner.. MEN det enda som jag längtat så efter fick jag inte- sömn.
Jag låg dåligt på madrassen, vände och vred mig. Det är inte så många som legat på den innan, så den är inte så inlegad.. Haha...
När ja flyttade mig till soffan, blev det inte bättre. Trist!

Har köpt ett superfint stort flygplan till Noah, som dekoration att hänga i taket. Hade så gärna velat se hans min imorgon bitti när han ser det.

I eftermiddags var vi 10 härliga vänner och 4 griniga ungar som sågs på Liseberg. Vackert och kallt kan beskriva timmarna som drog förbi där inne.

Nu infinner sig måndagsångesten lite lätt och tanken på att det bara är 13 dagar kvar till självaste julafton får mig att bli blå av stress....

Trevlig tredje advent vänner!


Göteborg it is

Vaknade för säkert en timme sedan. Trist när man kan ha sovmorgon. Eller ska jag kanske säga typiskt?
Runt 10 snåret ska jag möta upp min syster och två andra för lite lördagsshopping. Men egentligen bör jag inte gå ut. Vädret här nere är fruktansvärt. Det stormar och regnar. Igår såg jag en tjej som blåste omkull!! Och när jag tittade ut genom fönstret idag lutade julgranen utanför så mycket att den var halvvägs i marken.
Vad ska ni göra idag mina raringar?


Festen alla pratade om

Jag har ju inte skrivit om festen vi hade för två veckor sedan...Just nu segar datorn, så det tar typ trekvart att ladda upp en bild... Ghhhaaa..håll till godo på denna underbara bilden på moi. Puss

Såhär är det...

Det är inte många inlägg jag har gjort sen jag bestämde mig för att fortsätta mitt bloggande. Jag vill ju egentligen... Men det finns andra saker jag gör hela tiden. Och när dom är gjorda är det bara en sak jag egentligen vill göra.
BAKA!!!
Jag älskar att baka, planerar hela tiden nya projekt å räknar ut när jag kan klämma in en liten bakstund. Jag hade så gärna velat jobba med detta, men det finns såklart lite hinder i vägen. Det största heter pengar! Om man bara hade blivit sponsrad...

Så ni vet ju vad jag gör när det är tyst här på bloggen.
Ikväll har jag verkligen hindrat mig själv från att baka, eftersom vi skulle leta efter lite julpynt på vinden. Julpyntandet har verkligen fått lida i år..
Men jag tog visst ett glas rött och rotade fram en påse av de där goa, gula krokarna.. Och vips, här sitter jag, utan julpynt och med ett nytt bakprojekt i tankarna.
Så det kan bli!

Ha en fortsatt fin måndagkväll raringar.


RSS 2.0