paus

Hmmm...Jag ska nog ta ett bloggbreak. Är så trött på noll respons. Det är som att sjunga framför publik, men att ingen klappar händerna, eller gråta inför sina bästa vänner och ingen reagerar. Ja ungefär så är det.

Jag tycker absolut det är roligt att blogga. På semaste tiden har det vart stressigt så inläggen har varit få och kanske inte på den nivå som jag brukat blogga, med bilder på hemmet, saker jag köpt, tips osv. Men ändå, några ynka kommentarer varenda dag hade gjort mig gladre och susen för bloggen.

Så från och med nu pausar jag.

Puss compadres

Hipp Hurra det är min födelsedá!

Jag har haft en finfin födelsedag idag. Fått alldeles underbara presenter och ja...bara haft det toppen.
Sofia med familj har varit här, och det va gött att få flotta i mat från Mc.D och skratta åt saker som hände igår. Sen drack vi kaffe och åt tårta utomhus, men hua va kallt det var.
En ny tradition har införts på min födelsedag, och det är att alltid få träffa Sofia med familj. Ni ligger mig varmt om hjärtat fina vänner.


Tappra, fina hjärtan på min soffa dagen efter...

Fint porslin från GreenGate, necessär från GreenGate, slevset från Margarethe, lila hadgjord form från Gräddelin, en finfin väska som är såååå jag, krona att hänga upp i zink, bok om Cupcakes, vit fleeceponcho som man har som filt! Och massa annat smått å gott...Tack.

Tänk att ett Happy Meal kan glädja andra än barnen. =)

Nu är det bara till att ladda om till nästa helg. Då ska det bli en helkväll med den här tösabiten å hennes käär. Och det brukar ju gå vilt till. =)

Umtz umtz...

Igår var det pa-aerty för fulla muggar. Vissa tog det lugnt, andra inte. Jag hörde till den andra delen såklart. =) Man får ju passa på när det bjuds till fest.
Det fanns också två delar av utklädnad då det var maskerad som gällde. En del hade verkligen satsat på att klä ut sig och sån´t uppskattas verkligen. Jag kände inte ens igen min "halvbror" när han rigde på dörren, det kallar jag bra jobbat. Kanske också därför han vann pris för bästa kostym.

Det var tipspromenad, sånglekar och lite annat smått och gått på schemat. Och jag bara älskar initiativet till denna dans som pågick i timtal. Vilka moves som låg och gömde sig hos folk! Mest impad var jag av Bonden som verkligen visade sina talanger. Hoppas du tar fram dina moves till den lördagen vi planerat in.

Tack alla för en jättetrevlig kväll. men som vanligt gick ni alldeles för tidigt. Jag skulle kunnat dansa ännu.
Magnus, jag hoppas du har hittat hem vid det här laget.
Tack igen, i love you all. ♥

(Detta är bara ett litet urval av alla 200 bilder som togs igår. Nu ska vi kolla på filmen som gjordes i tvättstugan. Hihi..)

Och Tobbe...ja vem gillar du egentligen? =) Vi gillar inte dej heller..


De vankas fest

Jag har förberett heeeele da´n, och om några minuter rullar gästerna in. Som vanligt har jag inte alls tagit något att äta på hela dagen, så vi får se vart de här slutar.
Men fram till dess...Oj så roligt vi ska ha det.
Trevlig helg önskar Indianwoman och Batman!
Förbi

Jag stressar ihjäl mig, blogga e de sista jag hinner göra just nu. Dessutom har jag bergis fått hål i en tand och haft de sen jag var hos tandläkaren sist, men jag orkar inte ta tag i det bara.
So long...

Hörde jag skål?

Igår var vi faktiskt lediga ihop så vi tog vägen förbi (?!) IKEA. Och ag vet inte vad det är, men varenda gång jag varit på IKEA och druckit alkohol efteråt har det gått åt pipan. Och igår var inget undantag, MEn för en gångs skull var dete inte mig det gällde, utan min kära sambo som satt med huvudet i holken och hulkade. Mohahahaha.
Själv fick jag vara bakis på jobbet.

Vad som hände igår? Jo vi hade finbesök serru.
Och om någon undrar om receptet till vad det nu var vi drack i den vita kannan, så kan ni ju höra av er till Andrea. =)


Äntligen!

Igår var det lycka i full pott. ÄNTLIGEN fick jag en underbar kväll med de bästa vännerna i mitt liv. Ea som är hemma en snabbis från sitt Frankrike och Mia som kommit ända från Göteborg. =)
 Jag är uppväxt med dessa fina människor och deras familjer och när vi ses har jag glädjeskutt ända från magen.
Jag älskar er och era familjer. Är så glad att få vara en del av era liv och ni i mitt.


Det var en fin kväll igår med rom och cola, vin och en massa härligt prat.
Sofia, Benny, Agneta..♥
Rickard och Patrick..jag vill se mer av er, ni verkar toppen!


Down under

Idag har det vart en såndär jobbig dag igen. Jag och kidsen har gått bananas på varann och jag är så jäkla trött på att alltid vara ensam på helgerna. Helgerna är heliga och det kommer alltid förbli så. Men för oss finns det inga helger för vi jobbar ju alltid. Jag är så himla trött på att aldrig kunna göra något ihop, ha ansvar för barnen och få en dos av egentid på helgen.
Det reder upp sig, det är inte såhär för alltid, sök ett annat jobb..ja de man hör och tänker själv är ju såna tankar, men jag vill inte ha det sen. Jag behöver det NU! Vi behöver det nu. För att orka mera, för att vara på bättre humör. Situationen är inte hållbar.

Kidsen är på väg i säng och jag reder ut mina tankar med ett glas rött. Namnet på vinet passar ju bra till mitt humör ikväll.
Hoppas ni har det trevligt. Va gör ni?


Myskväll

Ikväll har jag haft några egna lyxtimmar.
Efter jobbet tog jag bilen hem till Petra med familj. Där välkomnades jag av en glad Petra, två goa barn och två fina katter. Var gubben var har jag ingen aning om. =)
Vi drack te som var så himla gott och tog en kvällsmacka. Och sen virrade jag med och runt i hennes vardagskaos. Och det var precis som jag trodde-helt underbart.

Tack fina för att du är du och för att du sprider sån´t solsken över mitt liv.

(självklart skulle jag passa på att ta en massa kort på henne, hennes barn och hennes fina hem, men jag var för uppslukad av min "egotid", att få prata och skvallra att jag blev helt virrpanna.)


RSS 2.0