Svammel

Det har varit en hitills upp och nervänd vecka. Ikväll har jag stansat ut blommor och hjärtan till ett dop på lördag.
Nu ser jag sex and the city och dricker ett glas rött..
Vad gör ni mina vänner? Jag vill höra om er..


Sadlar om

Vi har städat och fejat...sadlat om från arabiskt/orientaliskt till något såndär juligt.. jag är helt slut och ska knapra på lite ostbågar innan kudden kallar. Tog inte ett enda kort igår, men fina Petra gjorde i alla fall det. Så håll ut..bilder kommer så småningom. Trevlig första advent raringar!

Jag..

..tar en nybakad bulle å lägger mig. Är helt slut å vet att imorgon kommer bli den stressigaste dagen på hela året. God natt amigos!


Såklart..

God morgon!
Vaknade med illamående idag och bara för det börjar närma sig helg fick ja panik värre. Va är nu detta, ska ja bli sjuk- magsjuk? Jag vill så gärna att den här helgen ska gå i lås precis som jag planerat.
Men.. så kom ja på.. Såklart.. Jag börjar bli nervös, för fr.o.m. Det att barnen har lagt sig ikväll ska det fixas och donas. Har en beställning tills torsdag, sen måste jag skriva 50 innehållsdeklarationer till mina småkakor som ska säljas på söndag, sen är det att baka till marknaden. Räknade ut igår att det ska bli att få till 500 kakor!!! Sen är det pynt, bak o mat tills lördag. Å så är det ju städ och fram med advent på söndag. Så.. Såklart är det nerverna som spelar mig ett spratt, för efter en kopp lugnande te känns det bättre.
Nu ska ja bara pusta ut och sen kasta mig hejdlöst in i den här veckan.
Nu kör vi!


Fräääda

Från och med imorgon är det fullt ös fram till söndagkväll nästa vecka. Så ja ska försöka njuta av kvällen.
Kan tillägga att Noah fortfarande är vaken..
Trevlig helg!

Imorgon ska vi på namngivning, har fått tummen ur och slått in paketet, i tapet!


frågor

Fan va dåligt med frågor det finns till tipspromenader... Någon borde ju öppna en festsajt, med massa sån.t här. Ska man behöva göra det också? =)


Ärligt talat!

JAg börjar såhär; JAG ÄLSKAR MINA BARN ENORMT...men..

MEN.. den senaste tiden så går dom varandra och mig och Joel på nerverna hela tiden. Eddie har kommit in i sin härliga 3 års trots antar jag med att räcka ut tungan, matstrejka, grina över allt och säga fula ord.
Noah vet vad som är rätt och fel- i alla fall oftast, men trotsar gärna våra regler ändå.

Tillsammans blir mina två älskade ongar som två djävulsongar som totalt kör skiten ur varandra och oss. De bråkar heeeele tiden, om allt. De slåss och säger fula saker till varandra. Retas så fort de vaknat.
Någon börjar alltid varje morgon med att slå den andre, och sen är det igång- hela dagen. (ja förutom på dagis då, såklart)
Man står här mitt i kaoset helt maktlös och bara sliter sig själv i håret. Ingenting hjälper, ingentng biter på dom. JAg tycker jag har provat allt.
I Söndags skulle hela familjen följa med fam H/H till berget och grilla, men jag valde att stanna hemma med Eddie eftersom de bara bråkade hela tiden. Trist när det behöver bli så.

Har ni tips på hur jag ska ta mig an mina barn? För jag behöver råd omgående.


Älskade skitungar!


En get, flera...

Eddie i ett nötskal.
Vi åkte förbi Vårviksgård på väg till stan.

"- Mamma..där är en get." säger Eddie och pekar på massa får.
Jag ska vara sådär jättepedagogisk och säger till Eddie;

"- Vad heter det när det är flera?"

Eddie;

"- Öhhh...getingar!"

Ja varför inte?
Hahahaha


Fars dag

Helgen avslutas med fars dag. Jag bakade en enkel tårta till min farsgubbe. Han frågade vad jag hade köpt til honom i julklapp. Hehehe.. det är min far det.

Tycker som sagt att dagen i sig kan tillägnas en person man tycker mycket om och inte nödvändigtvis en pappa. Alla har inte en pappa och en del har en pappa som inte är närvarande.I den här skapelsen gömde sig chokladmousse och vita chokladknappar..


Tips mottages

Eddies rum är pyttelitet. Pytte, pytte som han säger. Och det är vtt överallt. Jag valde att vi skulle ha vita väggar och det skulle bli mycket färg på matta, gardin, tavlor etc. MEN... det har inte hänt något i Eddies rum. Gardinerna saknar färg och det har inte kommit upp något på väggarna heller.
Nu är det dax att dra fram någon riktigt färgglad tapet.
Jag är sugen på en där man sitta och stirra in i tapeten och hitta små nya mönster och figurer hela tiden.
Lite som "Var är Valle"- böckerna. För dom läste ni väl ändå när ni var barn?? Det var ju skitkul att leta reda på den där Valle.
Har ni TIPS om fin fina tapeter med lite sån jag-kan-titta-hur-länge-som-helst känsla?

Tid

Tiden räcker inte till för allt man vill göra/måste göra. Vi har mycket inbokat i kalendern för Nov/Dec, så här sitter jag med ett glas rött och planerar.
Här är en liten bild om ett kommande projekt...


Bilden är lånad från http://eventstore.se/images/events/image15521.jpg

Men hej!

Heeej allihopa!

Jag tror att jag blivit lite småsugen på att börja blogga igen.. vad säger ni..Saknar ni mig?


Jag har hunnit bli brunett sen sist vi sågs.
Här med värsta pälsen på huvudet.


RSS 2.0