Jag bara sitter här å grinar

Den här dagen har varit helt jävla galen. Jag har grinat från 08.30 imorse tills..ja jag grinar ännu.. Och jag vet inte vart jag ska börja berätta, vad det är som tynger mig.. Vet heller inte hur ärlig jag vill vara.
Livet som gått den här veckan har varit helt jävla kaotiskt. Dagis lämna, dagis hämta, bråk på jobbet, saknaden efter vänner, ont som faan i rygg/nacke, tider som inte går ihop med Joels, planering utav hösten resulterar i ingen tid med Joel, ingen tid ihop som familj, folk som inte förstår på jobbet, folk som är elaka på jobbet. En dagispersonal som visade en helt annan sida än sin bästa idag.

Och förut, mitt i allt på jobbet, ringer någon och gråter i telefon. Någon som behöver mig. Och det gör så ont i mig när man fina vän inte mår bra, att höra hennes trasiga röst och säga sånt som får det att svartna framför ögonen på mig.
När jag kom hem förut var barnen och Joel ute och lekte. Och jag bara öppnade bildörren i tron om att jag har gråtit färdigt nu (hela vägen hem från jobbet), men det bara svämmade över och jag tokgrinar framför barnen och hela grannskapet.

Hur ska man orka uppför en sån brant backe igen? Det känns som jag gått där så många gånger, men att det aldrig liksom gått nedför.

Ont

Jag har ont.
Jag har läää-äää-äääänge haft ont i axlar, nacke, rygg. Det är väl mestadels jobbet jag tagit skada av, sen har man ju de senaste 3,5 åren bärt fel, belastat fel när man burit sina små barn.
Jag har ofta en varm vetepåse liggandes över axlarna och tagit alvedon. Självklart känns det bättre för stunden, men sen är det bara ren smärta. Jag har bitit ihop, men nu börjar den bli outhärdlig. Idag har jag halvt nackspärr. Så nu har jag bokat en tid hos en massör. Så får vi se om/hur det jhälper.
Några andra tips?

Överraskingarnas Lördag

Igår när jag jobbade sms:ade jag hem och frågade va de gjorde här hemma och sa att jag bestämt med min syster att hon skulle komma hem till oss. Som svar fick jag " Nä, det gör hon inte. Jag har en överrasking åt dig."

Jaha..överraskning...jag gillar överraskningar som i presenter, men när det gäller saker man ska göra flippar jag ur lite eftersom jag inte har kontroll.
Joel hämtade mig när jag slutade och det fanns inga barn i bilen. Hmm..var va dom?
När jag kom hem fick jag göra mig snabbt i ordning för det fanns ett bord bokat till 18.00.
Vi åkte till stan och hamnade på A&O. Jag beställde en applemartini som fördrink bara för att smälta att vi var ute helt själva. Den var helt gudomlig!!!
Sen beställde vi båda Entrecote med potatis och något fantastiskt smör till med en massa kryddor. Till det drack jag ett glas rödvin som också slog huvudet på spiken med att vara supergott.
Självklart stod det efterrätt på schemat och jag kan nog säga att det var den godaste efterrätt jag någonsin ätit. Cheesecake med vit chokladfyllning och rabarber och hallonkompott till. Himmel! Jag kan säga att jag struntade i allt vad äta-nyttigt heter. Gå dit och ät!!

Sen åkte vi till Vänersborg för Joel hade bokat biljetter till Inception. Efter ca halva filmen stängdes filmen av för texten hade hållt på att försvinna och komma tillbaka, likaså bilden. Vi fick våra biljetter tillbaka + två till som ursäkt för att vi inte kunde se klart filmen. Så långt vi kom var den jättespännande och bra, så jag längtar helt klart efter att få se klart den. Å andra sidan gjorde det inget igår för jag var helt slut efter min långa arbetsdag och ville bara hem och sova.
Och nu sitter jag här medans Joel sover. Ska göra lite lyxfrulle till oss nu och äta framför tv:n. Något vi ALDRIG gör.
Va fin han är min älskling som såg till på eget initiativ att vi fick lite egn tid ihop. Och det var så skönt att bara sitta och prata medans vi åt och bara sitta nära varandra på bion, hålla lite hand..ja ni vet...en klassisk gammal date. Älskar dig så.

(Jag blev så paff över allt att jag glömde min kamera...tråkigt eftersom vi aldrig är ute själva. Vi kunde ju förevigat det på bild.)

Och tack du finaste Petra för lditt fina sms och för rouget du köpte åt mig i Gbg.

Nytt från H&M

Idag hämtade jag ut ett paket på X antal kilo (hehe) från H&M. Jag blev så nöjd med allt jag beställt. Kuddarna gör sig finemang i soffan, den rosa filten är gggör mysig. Nu är det bara till att krypa upp, äta bakpotatisen och se dilmen vi hyrt. Nu kom systeryster hit med. Fredagkvällen är som gjord. Men imorgon är det jobb igen, så helgstämmning..nja knappt.

Trevlig helg på er allihopa! Njut.


De är de två till höger som är nya.


Burr

Idag så ÄNTLIGEN fick jag fixa mitt burr. Jag vantrivs verkligen hela jag när man har utväxt allan liksom. Håret känns fett hela tiden och de spelar ingen roll om man har håret uppsatt eller nedsläppt, de är lika för jävligt ändå.

Men så efter 3 timmar hos frissan blev håret en aning kortare och ljusare fast med några små ljusbruna slingor i. Jag fick en helt annan färg än jag väntat mig, men jag blev så nöjd!!!
Tack tack tack du min vackraste för den tidiga födelsedagspresenten!!

Innan:

Efter:

Ja jag må vara lite vit i fejjan, men ja hann knappt sminka mig på morgonkvisten och jag saknar rouge. Dessutom Trött AB.


Vita prickar och shoppingbortförklaringar

Det här är en bland mina tusen beställningar jag gjort nu det senaste. Ja, det blir så när man är deppig, du shoppar man. Nu shoppar jag väl kanske alltid, och jag är ju inte alltid deppig, så jag kan väl egentligen inte skylla på det. Men jag måste sluta nu. Det finns ju annat roligt att lägga pengarna på. Ja inte på hög om det är det ni tror. Jag tycker inte man ska hålla på och spara. Visst, självklart sparar man till något man ska göra. Men inte bara snåla och lägga dom på hög. Hur roligt ä de?

You like my new cup? I love it.


Från Greengate


Äntligen!

Jag har varit så redig så och gjort en kycklingpaj. (Redig eftersom jag haaaatar att knåda ihop degar/pajskal. Jag vet!!!! Och jag älskar att baka...*suck*)
Så nu står den i ugnen. Så jag ska luta mig tillbaka och bläddra i passande kataloger som kom idag. (Och stänga av datorn så jag inte kan beställa något.)


Björnbärspaj

Rekommenderas verkligen!!!!

Mördegsbotten:
150 gr smör
3½ dl mjöl
1 dl socker
1 ägg
1 msk vatten

Fyllning:
2 dl grädde
150 gr mascarpone
2 msk florsocker
Saft från ½ citron
2 tsk vaniljsocker
3 dl björnbär

1. Dela smöret i mindre bitar och nyp snabbt ihop det med mjölet och sockret.

2. Arbeta sist in ägg och vatten. Knåda inte degen, den skall bara precis gå ihop. Låt vila i kylen i minst 30 min innan den trycks ut i en form med löstagbar kant.

3. Grädda mitt i ugn på 175 grader, ca 20 min. Pajskalet skall sedan svalna helt innan det fylls.

4. Vispa grädden riktigt tjock. Rör ner resten av ingredienserna. Bred ut krämen i pajskalet och dekorera med björnbär.

(recept lagat från "Livets goda", Linnea Seidel)


Det skulle ju börja så bra

Idag har varit en överjävlig dag. Jag har grinat tre gånger och bara känt att livet går emot mig med dunder och brak. Varför är det alltid så?? När går det bra? När gick de bra senast?
Sitter här med två aptrötta barn och försöker att bortse från allt trams och skrik för att inte bli ovänner den sista timmen innan läggdags. Men efter en sånhär dag får man fan bita sig i tungen mer än en gång.

Hang With Me

Jag är en såndär person som förälskar mig i en artist en viss period och lyssnar galet mycket tills jag hittar en annan att köra 24/7. Nu är jag fullständigt och hopplöst förälskad i Robyn. Jag tycker att det inte finns en enda dålig låt med henne. Min absoluta favorit just nu är Hang With Me. Har ni inte hört den tycker jag verkligen ni ska ge den en chans. Vilken är er favoritlåt/artist just nu?


Hjälp behövs

Jag tycker våra badlakan luktar skit. Typ fuktigt, eller mögligt. Och jag är så noga med att tvätta dem i 60 grader, utan sköljmedel och att hänga upp dem så de torkar ordentligt. Men ändå...vill de lukta skit. Så nu ska jag slänga i stort sett allihopa och köpa nya, med kvalitet. Någon som kan rekommendera badlakan/handdukar som är snygga och med bra kvalitet??


Den här är från H&M och är rätt snygg, men kvalitet??? Ska kanske satsa på Lexington eller GANT som smeker huden. (fan vilken bortförklaring för att få köpa schysta badlakan..)


HOME FALL TRENDS 2010

Jag gillar detta från H&M HOME`S höstkollektion. Och kanske kan man se allt detta hemma hos mig inom en snar framtid.


Joels fel alltihop

Jag blir alltid så irriterad på Joel när han tar med hela ketchupflaskan till jobbet och glömmer den där. Fan va jag svär när jag ska käka köttfärsåsen och så finns de ingen ketchup. Då kan jag inte äta. Har tänkt flera gånger att köpa en till så att det alltid finns i kylen, men glömmer det hela tiden.
Så häromdagen sa jag till han att "låt ketchupen vara", ta med i en burk istället. Men såklart har vi inga små burkar för dresingar, sås osv.
Då var jag ju tvungen att beställa några fina från Rice hos Broarne. Och då visade det sig att dom hade rea på Greengate muggarna jag länge velat ha, men som alltid varit slut i affären nere i stan och på nätet. Så nu är det Joels fel att jag klickade hem några såna med. ;)

(Fan nu gick de inte att klistra in bilderna jag skulle visa. Men de var väldigt pastelliga färger på burkarna och Greengatemuggarna är grå med vita prickar.)

Mer skratt åt folket

4 goda vänner och en stor skrattfest, så kan man resultera kvällen igår. Och det var precis det jag behövde/er.
Jag skrattade så jag grät igår och idag har jag lite träningsvärk i magen. Tänk att ett gott skratt verkligen piggar upp en. Jag har gått och småskrattat för mig själv hela morgonen. Åt vad tänker ni...tja...ingenting egentligen...eller allting kanske.
Puss fina vänner, tack för ni får mig på bättre humör när jag är nere.


Puss min fina Fia!


Hurra Hurra det är systers födelseda!

Idag fyller vackraste syster år och snart ska vi åka dit och hoppa upp och ner i henne säng. Hon blir säkert glad över den gesten eftersom hon ligger bakis hemma. Mohahhahaha....
Joel jobbar som vanligt, men jag får hämta han sen så han också kan komma och gratulera henne en sväng. Så det blir kalas heeeeele dan. Vi hörs ikväll så ni får råda bot på min ångest.
Puss


I somras när vi var på Skräcklan. Du är så fin syster jag älskar dej så. ♥


På schemat


(vad tycks om min nya fina tukosa låda från House Doctor?? Like?)


Depp

Jag som har så mycket att berätta och massa nya fina saker att visa, sitter här och deppar. Vi får se om helgen livar upp, vilket jag egentligen inte tror för på måndag är det back to work! *BUHU tar till stora lipen* Jag får ångest och håren på armarna bara reser sig upp.
För övrigt går det fint med Eddies inskolning på dagis. Han gråter när jag lämnar honom, men är så duktig under dagen med mat, lek och sovning. Noah gråter också en skvätt på dagis. Första dagen för vi lämnade ryggsäcken med extrakläder där, andra dagen var det för att vi skulle gå. Igår grät han för att han inte visste var brorsan var och idag en liten, liten skvätt för att han ville vara med Eddie och leka när Eddie skulle äta på sin avd.
Men han pratar om det hemma och efteråt säger han att det inte är så farligt.
Ååå mina fina barn, jag vill inte lämna er egentligen men jag måste tyvärr.
Vi höra mer i helgen om jag e på humör.
Tjing!


Lite svammel

4 dagar kvar... av min tid som mammaledig med Eddie. Herregud!!! 1½ år har gått så vansinnigt fort. Allvaret tar vid, tillbaka till jobbet och till den vardagen som man ska ha. Känns konstigt....När jag jobbar som jag gör sen kommer tiden bara rusa förbi ännu fortare.

Därför måste man ju börja priorotera sin tid till det och de man tycker om, och vill hålla en bra kontakt med. Så mycket som jag träffat min barndomsvän och bästa vän Mia den här sommaren (å det är ändå inte jättemycket) har jag inte träffat henne på flera år. Det har varit det allra bästa med hela sommaren. Jag önskar verkligen att vi kunde bo vägg i vägg så jag slipper "priorotera" bort henne vid vissa tillfällen, bara för att jag jobbar och när jag väl är ledig så vet ni ju själva, är det miljontals grejjer man måste göra.
Därför..åter igen...ska det planeras in en riktig tjejresa. Jag behöver det så jag kan slappna av och bara lyssna på mina vänner. Sen behöver nog jag och Joel de med, så vi kan längta lite efter varandra.

Paris, London, Barcelona, Rom..vart det bär hän får vi se. Bara det blir av. Bara jag kan få prioritera in något sån´t här viktigt i mitt liv. Då mår jag bra. Och mår jag bra, mår hela la familia bra, och v.v såklart.

Det jag ville komma till i det här inlägget eftersom jag bara svamlar är nog ändå...tiden går så fort, se till att göra det du verkligen vill och umgås med de du tycker om. Vad kan vara viktigare?

Nu är det mitt

Idag fick jag äntligen hem mitt fina linneskåp som jag köpte på Pingstkyrkans Secondhand i lördags. Jag skulle bara in där en snabbis för att se om de hade något linneskåp som jag letat så länge efter, och så stod det bara där precis vid kassan. För några ynka hundringar var det mitt.
Va tycker ni? Det ska bli vitt med ett fantastiskt vacker hyllpapper på insidan. Nu är det bara det tunga arbetet kvar.


Vart gömmer du dig?

De senaste veckorna har Noah verkligen kört skiten ur mig. Jag har känt till och från att det varit helt hopplöst och verkligen funderat på att ta hjälp av någon kunnig om hur jag ska bemöta denna arga lilla kille. Han är helt stimmig och man kan inte prata med honom förrän på kvällen när han ligger i sin säng och är trött. Först då kan vi prata om saker som hänt under dagen och varför vissa saker hände och vissa saker som man gjort eller sagt.
Han blir så lycklig när det kommer folk och hälsar på eller när vi åker bort så han blir helt okontrollerbar och okontaktbar. Han slänger saker, pratar bebisspråk och blir som ett helt annat barn.
Fine..det kanske hör till, det är en period, eller trots, ett bekräftelsebehov..kalla det vad du vill. Men det är SÅ JÄVLA JOBBIGT!
Jag vill inte att folk som kommer hit eller som vi hälsar på ska känna "Nä, dom orkar jag verkligen inte ta hit/åka till något mera. Vilka jobbiga/taskiga barn." För egentligen är han så fin. När jag är själv med han är han helt underbar att jag bara vill ta han i famnen, gråta lite och förklara hur underbar, speciell och omtänksam han är.

Det är inte bara jobbigt för oss när han gråter och sktiker när han inte får som han vill. (gråta och skrika är en mild version) För Noah är det jättejobbigt...det tar sån energi från han.
Jag bara orkar inte bråka med han mer. Jag orkar inte med att han inte klarar att någon annan än han får uppmärksamhet. Jag vill bara att den där gulliga lilla pojken som han är när vi är själva ska komma fram och visa sig.


Fina älskade lilla skruttunge.

Ovanligt kort. Oftast brukar Noah brotta ner Eddie när han vill pussas. Eller så vill Eddie pussas och då vill inte Noah.


Bananas

Ghaaaaaaaaaa för barn utan öron. Dom får sin mamma att gå bananas!!!! Kan man operera dit öron på dom tro. I så fall borde man göra dom extra stora så dom inte kan gå miste om när man säger NEJ.

i.d

Jag har blivit med i.d.
Ja det är sant, och nu kommer jag aldrig klara mig utan något annat i hela mitt liv. Jag har provat i.d några gånger hos Mia, men velat ha ett med lite mera färg. Så finaste, goaste Mia hade köpt ett kit till mig och hade med sig det i fredags när hon kom hit. Tack gumman, det är perfekt!!!
Jag tycker defenitivt ni ska testa det här underbara pudret, det känns alldeles lent och fantastiskt på huden, man kan inte få några fläckar eller fula linjer. Det är bara så jävla bra! Släng er gamla skit och satsa på nå´t bra.


Skitrolig utekväll, check

Igår var en kväll av dess like! Den började vid 17.30 tiden och slutade efter jag hängt tvätten i tvättstuhan vid 03.30. Hahahaha...
Vi träffades några fina flickor för att dricka lite vin. Men bara efter ett glas tog vi upp ljudvolymen lite och kanske nivån också.
(jag visste förresten inte att fröken Björkman hade oanade talanger som bifångare!) 
Sen tog vi en taxi till stan. Det blev drinkidrinks, hotshots..Fan för dej där Björkman. Lite wakka, wakka..lite svänga de lurviga på dansgolvet, en hotshot till. En som fick skoskav delux.
Jag hade så roligt. Vilka fina vänner jag har.
Sen fick moi stå i den där jävla kön till kebaben, men kebab måste man bara ha.
När jag på sena natten tog en taxi hem upptäckte jag att det låg 10 liter tvätt i maskinen som var färdig. Så lullig som jag var tog jag itu med hushållsarbetet med en gång.
06.30 kom barnen och det var dax att dra sig ur sängen. Puh....



Önskelista

Jag älskar födelsedagar, julaftnar osv. Då får man chans att göra fina paket och vackra kort. Jag kommer alltid tycka om att fylla år trots att jag blir äldre och jag tycker defenitivt att man ska fira sin födelsedag. Man kan ju se det som en hyllning till livet om man vill bortse från det där med att bli äldre.

Om ca en månad är det moi som fyller år och här kommer en önskelista till min älskade sambo. (sådär så du kan få lite tid på dig älskling.)

- Att få panel uppsatt i hallen
- Ett nytt (vitt) plankgolv i vardagsrummet
- Att du fixar de där hålet du gjorde i köket. =)

Nä men oj...blev det inga saker jag önskade mig. =) JO MEN SJÄLVKLART...här kommer en längre lista;

- Ett rosa strykbrädesöverdrag från JuliasvitaDrömmar
- En gammal våg
- Tvättmedelsburkar från Etthusivitt /har även sett på SG.
- 2 galgar med hjärtan från House Doctor. Finns också hos Etthusivitt
- Yankee Candle (den mellersta el. stora glasburken med Clean Cotton)
- Wraparmband från Humanity (de vita el. rosa) finns hos KyssJohanna
- En klassisk LV väska, ingen liten utan en där man får plats med lite grejjer (jaaaaaaaa önska får man)

Annars går det också bra med ett nystädat hem och en bukett blommor.


Festsugen

Jag är festsugen! Och eftersom man aldrig blir bjuden på någon fest får jag väl som vanligt ta och bjuda in. Nästa månad hade väl varit ett bra tillfälle eftersom jag fyller år. Är lite sugen på en "temafest" utav något slag, vet inte riktigt vad bara.
Eller ska man bara styra upp en kräftskiva med de närmaste? Jag vill i alla fall dricka goda drinkar, dansa och ha en barnfri kväll med massa vänner. Ge mig förslag om ni är sugna på fest!

Jobbet nalkas

Jag har bara känt att bloggen vart trist. Har inte haft inspiration eller motivation trots att jag egentligen har miljontals saker att skriva om och foton att visa. Har haft planer på ytterligare en blogg, med bara inlägg om inredning. Men orkar man knappt med den man har, borde väl en till vara en för mycket i guess!

Om en vecka börjar Eddie på förskolan och jag har lite ångest, får mer och mer för varje dag. Det blir ju tillbaka till jobbet om två veckor eftersom nästa vecka bara är inskolning. Jag vill inte. JAG VILL INTE!!!! Inte för att jag inte vill jobba, men jag vill inte tillbaka till mitt jobb. Tyvärr så är det så att allt inte fungerar som det ska där jag jobbar så man blir så trött på det när man är där.
Jag har superfina arbetskamrater och de festa kunder är underbara och roliga att träffa. Men mer än så är det inte. Känns tråkigt att det blivit så.

Sen blir det en ovana att båda kidsen är på förskolan. Hur ska tiden räcka till för allt man vill göra? Ska man bara acceptera att det inte blir annat än jobb och laga mat? Att vi aldrig kan ha tid ihop som familj?
Jag har lust att öppna något eget men jag vågar inte.

Nu har jag skrivit ett sån´t där klassiskt söndagssuck-inlägg. Men det behövs ibland för att ladda ur och för att sen komma igen med en jävla energi. Och energi behöver jag för imorgon gör jag mitt första spinningpass på 2 år!! *gilla*

Bus och lek

Idag har det vart konstigt väder. Ena sekunden moln och lite kyligt, andra sekunden värmande sol.
Så vi struntade i stranden, tog en sväng till lekplatsen för att senare på em spana in trestads Lek och busland.
Det var helt ok, med stora ytor att röra sig på, men djävulskt varmt för ac:n var av. När vi sedan hittade några spottloskor kände vi att det var dax att styra kosan hemåt. Men helt klart värt ett besök om man har några timmar över.


Det var högt upp man fick klättra. Jag fick nästan lite svindel, men de kan man ju inte visa för kidsen.

Ho ho här kommer familjen.

Bollhav. Man vet aldrig vad som gömmer sig längst ner...uäääk.

Buspappa!

Ahhhh vi springer oss toktrötta, men uj va kul vi har det.

This´n that

Till smyckena i sovrummet, som bara ligger överallt. Fan, jag har ju ekta perlor, guld och silver som förtjänar en bättre plats än i strumplådan eller nattduksbordet.
Eller så kan man bara ha lite smått och gott i den, sån´t där ögongodis. Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha i, så då får den bara stå framme.
Vart gömmer ni era smycken??


Hua inte över färgen på bilderna, jag ska bli bättre genom Petras fotoskola. =)


Sötaste vännen när det skymmer.

Varenda kväll vid sådär 22.30 snåret vaknar prutten och är ledsen. Sen kan han inte komma till ro förräns han ligger mellan mig och Joel i sängen. Jag tror att pruttelutski är mörkrädd och tänker därför skaffa en såndär nattlampa. Har ni några erfarenheter av det? Hjälper den?? Jag har i alla fall hittat en superfin kanin från juliasvitadrömmar och vill mer än gärna ha den. Men så tittade jag på storleken, ynka 11 cm. Det är ju ingenting alls!!! Men det bara är såå fin och jag har inte hittat någon i klass med den. Någon som har nå´t tips om fina nattlampor??

Här är den finaste kaninen;

Kaninlampa - MiniLED


Jobb imorgon

Idag har jag och Joel kört en storstädning av huset. Och då menar jag verkligen STORSTÄDNING. Vi fick lämna kidsen hos finaste svärföräldrarna några timmar och skurade tills fingrarna blödde. Och egentligen skulle jag kunnat städa fortfarande. Det luktar såpa och citron överallt. Jag älskar att "skvätta" nypressad citron på ytor där man precis torkat och sen torka av lätt med en trasa. Det glänser och doften av citron är himmelsk!!

Insåg att vi borde styra upp Eddies rum lite. Jag har ju inte satt upp något på hans väggar. Det finns inga hyllor eller tavlor. Det är alldeles för vitt. Ett barnrum behöver stora skvättar med färg.

Sen blir jag fan i mej inte klok på den där satans jävla hallen som bara är där och är ful och tom. Jag ska ringa pappsen och höra om han kan hjälpa mig lite i veckan.
Sen bestämde vi häromdagen att köket ska få sig en ny tapet eller en panel...hehehe..och det står en nyinköpt hylla i garaget och bara väntar på att få hängas upp i köket. Så det blir till att sluta semesterlunka och köra på nu då. Imorgon börjar ju sambon ändå att jobba.
Nu ska jag kika in hos några bloggar innan jag sätter mig i soffan och ser en film.
Fortsatt god söndagskväll.
Kram


Noah plockade dom här till mig idag. Han är vääääldigt noga med att plocka blommor till sin mamma. Såfort några blommor vissnat är det han som är ute och plockar nya. =)


Älska att umgås

Igår träffade vi fina S och F och deras kiddos. High life!!! Superb tacos, vin, razz, sjuan, skratt och återigen skratt. Jag bara älskar att umgås med er, fina, fina människor.


Efter några drinki drinks gick de till såhär....

Tack för ännu en rolig kväll. Nu blir det till att boka in en helg. =)


Salta bad och båtfärd

I veckan som nu är till ända, har vi haft två fina dagar i Grundsund. Killarna fick åka båt för första gången i sitt liv och Noah älskade det! Först var han tveksam till flytvästen, men när den väö var på skulle den inte av.
Prutten däremot grät hela båtresan, han var så övertrött och bara vägrade att somna. Så vad han tyckte om att åka båt återstår att se tills nästa gång.
Att västkusten verkligen är bästkusten blir givet när man ser tillbaka på alla härliga kort i kameran. Att bara vistas i kustmiljö får en att må bra ända ut i fingertopparna. Håller ni inte med?


RSS 2.0