Award






Jag har den stora äran att ha fått en blogaward från Petra som har bloggen Petrabloggar
Tack du sötaste hallonsnöre!!


Med utmärkelsen kommer följande förpliktelser:
  1. Kopiera in Awardbilden i sin blogg för att visa att man fått den
  2. Tacka och länka till den som nominerade dig
  3. Nominera sju andra bloggare och länka till dom
  4. Berätta sju intressanta saker om dig själv

Jag nominerar dessa bloggar till denna fina utmärkelsen:

Emelie
Lena
Ea
Julia
Tina
Marit
Helena
 

Sju (förhoppningsvis) intressanta (???!!) saker om mig själv:

1. Jag har opererat mig 4 gånger.
2. Jag har författardrömmar.
3. Jag hatar att springa, och var den enda av 9:orna som vägrade springa slingan i skolan.
4. Jag är mörkrädd.
5. Jag tycker vintern är bättre än sommaren. (Å hur går de ihop med nr 4??)
6. Jag har varit "nanny" åt Jessica Anderssons (FAME) fina son Liam.
7. Jag blir irriterad på folk som inte passar tider!

Makalösa Måndag

Först en sväng till Orust och Göksäter, sedan fika med finaste Petran och hennes goa ungar. (han aldrig ta några egna bilder för jag var helt uppslukad över att prata och lyssna på Petra. Men ni vet ju alla att hon är vacker. =) )
Hennes Lova och min Noah verkade komma bra överns. Dom körde racet på övervåningen och när vi skulle gå upp och kika så stod Noah naken i badkaret med vattnet på, duschstång och draperi på golvet och Lova stod bredvid och undrade säkert va fasen han höll på med. *haha*
Nu blir det lite ostbågar och andra filmen av Twilight. Såg första igår och har totalr förälskat mig. Imorgon blir det Grundsund och en båttur på havet.
Hepp!


Helgernas helg

Helgen försvann så snabbt och jag har njutit av varenda sekund i lyxens lyx och med bästa vänner. Jag önskar vi kunde ses varenda dag!
I torsdags tog jag bussen till Götebörg och träffade finaste M. Vi handlade, hyrde en film, åt kalasgod mat och pratde och pratade.
På fredagen åkte vi till M arbetsplats, Sankt Jörgen Park Hotell och körde en delux förmiddag. Spa av högsta kvalitet vill jag lova. Så avslappnad har jag inte varit på år och dag. Det blev fotbad, ansiktsscrub, ansiktsmask, ångbastu, kristallbastu, simma i pool, Vata-thé i relaxsofforna, isbad och massa annat. Jag kände mig som en prinsessa. Pink var också inbokad på spa:t när vi var där. =)
På kvällen kom den efterlängtade konserten. 35.000 pers på ett soligt Ullevi och så PINK.
Vilken jävla entré hon gjorde då. En stor lyftkran satte igång och en stor låda med 4 megastora ballonger kom utsvävande över publiken och hängandes högt upp i luften. Det var cirkusmusik i bakgrunden och alla bara väntade. Vr det hon som var inuti lådan?? Introt till Get the party started drog igång och från scenen kom en clown med en stor kanon. Så sköt den upp på lådan, Pink gör entré med att fira sig nedför en lina medans ett hundratal ballonger flyger över publiken och börjar sjunga. Ahhh..jag skrek som ett odjur!!!
Hela konserten var fantastisk, men publiken..HALLÅ...va fan var det med dom? 35.000 pers och det var bara jag och M som körde järnet.
PINK var outstanding och "sorbade" över publiken i en stor plastboll. (över våra huvuden) Det sista numret kom hon ut i lila glitterstass och flög över publiken i någon konstig anordning på kroppen. Ååå jag hoppade, skrek och sjöng med värre än värst. Tack PINK för en lysande show och ett spektakulärt framträdande.

Lördagen kom resten av min familj ner och vi fikade, åt glass, var på en lekplats, grillade, drog några partier schuuuan och drack drinki drinks för fulla muggar.
Söndagen avslutades i Göteborg med ett fint dop för mitt kusinbarn.

Tack alla inblandade för en fantastisk helg. M och M, i love you!

(Tyvärr inga bilder från Pink konserten..man får typ ta med den linsta kameran som tillverkats, så jag kände att de inte va någon idé. Buhu..)

M fyllde år på fredagen och Simba gillade lådan presenten kom i.

Sankt Jörgens

Laddar inför Pink.. Ser ni..jag har guld på mig. Jag som bara och alltid är silver.

Kidsen anlände dagen efter. Fika e ju ett måste.

I drinken, i glassen, till frukost..

Simba blev desvärre jagad i ett helt dygn. =)

Jag älskar att M och M engagerar sig och är så fina mot barnen. Både barnen och jag älskar´t.

Prutten förälskade sig i M. Bra med exyrapappa!

Fina.

Schuuuuuan.

Hur stolt som helst när Simba la sig bredvid självmant.


Ikväll my friends..

Har vaknat upp i ett mulet göteborg. För att råda bot på det, tar vi in på spa för ett flertal behandlingar. Sedan ska det laddas upp inför ikväll. Mias kille fyller år, så vi ska baka tårta, vare sig han vill det eller ej. Sen blir det lite drinki drinks inför den stora konserten med PINK ikväll. Livet kunde varit sämre. =)
Hepp på er.

Klick klick

Jag klickar hem detta från http://countrybymail.se

Gammal, rostig nyckelGammal skolplansch, "Noshörning"

Johanna

Idag är det min namnsdag, JOHANNA. Har läst på lite om mitt namn och vart det kommer från.

Fakta: Johanna härstammar från grekiskan och betyder "Gud har förbarmat sig". Kom med i almenackan på 1700-talet. Det var ett vanligt flicknamn i bondesamhället på 1800-talet. Under 80-talet var Johanna det fjärde mest populära namnet hos nyfödda flickor.

Jag gillar Johanna, har aldrig funderat på att byta det. Det är väl inte direkt jätte vanligt att man byter namn, men jag vet en del som inte alls tycker om sina namn.
Mitt namn är enkelt och funkar i vilket land du än är i. Vad tycker ni om era namn?


Onsdagsrundan

Idag var jag med fina L på Erikshjälpen i Vbg. Gudars va folk det var och så himla varmt. Hittade inte det där skåpet jag vill ha den här gången heller, men lite annat smått och gott såklart. Allt under 80 pix. Me like!

Pallen ska nog flytta in hos lilleman. Jag bara älskar färgen och att den är lagom sliten. Resten kommer nog ha vackra blommor i sig. Ett litet träd i den vita krukan/skålen. Den lilla kristallvasen är perfekt för alla korta stjälkar som Noah kommer med.




Grilla aldrig lax på en elgrill

Igår tog jag mig faktiskt ner till stan och hem till Stina för lite vin, vänner och egentid. LYX! Fick träffa två nya filurer som jag gillade direkt. Helt i min stil. En utav dom, Gustav..lekte nog lite paparazzi med min kamera och snurrade på mina inställningar kan tro? För de flesta bilderna är alldeles vimsiga, precis som jag blev igår.

Det skulle grillas lax också, på en elgrill. Redan när killarna la på laxen såg jag att detta skulle inte gå bra. Och någon minut därefter står 8 lax i brand. =)

Tack för en jättetrevlig kväll. Tack, tack, tack.


Söta fröken fräken fräken

Jorå jag hade försökt klä upp mig å allt.

Smakar ljuvligt...Morgan&Cola..that´s my shit.

Så kom resten av fölket, bla denna ljuvliga Stockholmstös man sällan träffar.

Här är han..paparazzi..

Laxgrillning...eller laxflambering som det blev..Grillproffs..yeah right!

Susilus

Stina fixar..

Söta du..jag hann ju aldrig höra din röst in action innan jag gick..=(

Bästkusten

När vi är på bästkusten mår alla bra ända ner i själen. Salta bad, glass, vackra vyer, spana på djur med kikaren, att få snickra hur mycket man vill och så morfar såklart.

Jag önskar verkligen att få ha ett litet smultronställe som pappas stuga om några år, ett par tiotal? Där man bara kan vara och ta till sig det där lugna. Jag njuter varenda sekund. Nu kan man ju börja spara till det då, eftersom jag inte kom in på högskolan utan får slava på jobbet igen om några veckor. Det har gett mig ångest för hela hösten/vintern och våren 2011.


Noah med sin älskade morfar.

00.07

Fy faan..jag är hellre ensam än i dåligt sällskap.
Peace out.

Det heter Ursand, inte Unda.

Härmodagen skulle vi träffa våra vänner för att bada. Unda tyckte jag att det sas. Så vi tog motorvägen och körde till Unda, som ligger vid havet i Uddevalla. Så ringde jag till S och frågade vart dom hade parkerat.

- Aaa, men ska vi köra in på campingen, säger jag.

- Campingen? Alltså..men vart är ni, frågar S.

- Ja, men vi är juh här där det står Unda bad och camping. Där vid den skylten.

- Är ni på Unda??? Ahahaha..men jag sa ju Ursand.

(Ursand ligger typ åt andra hållet och inte vid havet!)

Det var bara lägga på, ta motorvägen hem igen och försöka se glad ut. Om det var svårt, jo de vill jag lova.
Men tillslut kom vi fram, och de första som händer är att en blinning biter mig så inni helvete på benet och de kliar som satan nu. Kul jul liksom.


Tropiskt

Det är så varmt att man smälter bort likt en isglass. Varmt visst, tropisk värme överallt, näää ä. Det finns ju ingenstans man kan svalka av sig om man inte ligger i plurret vid någon strand. Men där kan man ju inte ligga hela tiden.
Inatt kunde jag inte sova för att hettan var olidlig. Jag ska nog gå och lägga huvudet nån timme i frysen innan jag lägger mig sen.
Imorgon drar vi till kusten och kommer inte hem förrän på torsdag när vi ska fira Harrys födelsedag. Sen är det ju Fallens Dagar i helgen och det visar sig att ingen av mina allra närmaste vänner so m bor på andra orter inte kommer. Jag är fortfarande besviken över detta.

Ha en trevig vecka och hoppas ni kan njuta i den tropiska hettan.

(Chatrin..trälådan kommer från S.G i Trollhättan.)


Låda. Box. Väska. Korg.

Jag älskar lådor, korgar, backar, väskor, hinkar... Det går ju använda till allt och ingenting. Detta är mitt senaste köp, men jag är lite osäker vart jag ska ha den och vad jag ska ha i. Så länge står där två glasflaskor och olivolja.
Idag såg jag två jättefina backar som jag vill norpa åt mig i en affär här i stan. Ska bara fråga ägaren först om jag får ta dom. Jag tror inte det ska vara något problem.


Hör och häpna, jag köpte bara en krok!

Har precis lagt barnen och ska ha en lugn stund med ett underbart brev jag fått från en vän, och sen en ny tidning. Har ingen fredags-känsla idag fr vi var iväg igår utan kids och hade det underbart. Åkte ut till Sundsandvik med Mia och hennes M, och träffade Lisa som är hemma från Oslo med sin australienska kille. Det blev till att knega sig fram på den knackiga engelskan, men det gick över förväntan. Vi spelade kubb, grillade och drack en hel del vin. Idag har vi suttit ute i solen och göttat oss tills det var dax att åka hem. Och på vägen svängde vi förbi 2 fröknar som ändå låg i närheten. Det var till att förvåna när jag bara köpte hem en krok att hänga kläder på.

Nya shoppingrutiner kanske? Hehehe, vem kan jag lura?

Förra veckan köpte jag den här pallen på loppis. You like? Funderar faktiskt på att ha den i den här färgen, va tycker ni? På pallen ligger kroken jag köpte by the way..


Notis

Jag bara ÄLSKAR Jason Derulo- In my head.


Roadtrip m kidsen

Idag lämnade vi mannen i huset hemma och tog en tripp med systeryster till Lysekil för att hälsa på farmor och farfar. Det var sol, men det blåste väldigt mycket, så farmor och farfar tog med oss till ett jättemysigt ställe som heter Röegård. Jag rekommenderar det varmt till alla som har möjlighet att ta sig dit. Dom har en stor gård med lite djur som barnen får klappa, massa leksaker, bildäckgungor, en mysig gårdsbutik och ett jättefint ställe att äta på. Man kan ju såklart ta med sig en egen fikakorg och bara ligga på de stora gräsmattorna och lapa sol.


Grattis Sofia

För det är ingen vanlig dag, för det är min-fina-Sofias födelsedag, HURRA; HURRA; HURRA!!!!
Vi gick till Sofia med familj för en liten trevlig get-togheter på hennes födelsedag. Vi gav henne fina muggar och en skål från Greengate. Dessutom hade jag bakat en tårta. Hon fixade kycklingen och jag gjorde primöörsallad med an Riata till. Ett glas rötjut på det och måndagen blev fulländad.
Grattis än en gång hjärtat. Massa kärlek.


Födelsedagsbarnet her self.

Rödbetor, lök, oliver, fårost, potatis, ruccola, vitlök,salladslök, morot, avocado. Grillad kyckling.
Riata, turkisk yoghurt, mynta, lime, honung och salt och svartpeppar.

Hennes gullapa (som visserligen va rätt sur här) smet med på ett litet hörn.

Elsa och min lille prutt känner på varann.

Ett år sedan de först träffades, men redan riktiga vänner.

Jag gjorde min berömda jordgubb/lemontårta.


P.O.P

Jag smet in på P.O.P förut innan jag skulle handla. Och köpte med mig några plagg hem till barnen. Trodde dock att rean skulle vara bättre. Ja visst, jag är typ nån vecka sen, men ändå. =)
Längtar redan tills de härliga höstfärgerna kommer. Älskar höstkläder på barnen!


Nytt från H&M

Jag vill bara klicka hem detta. Men det är fan inte roligt när man bara sväller som en bulle och ser ut som en stoppad körv i allt. Massa, massa kilon som bara ligger där och flötar, och en virrpanna till Johanna som inte har karaktär nog att göra nå´t åt det. Det får mig på väldigt dåligt humör.


Glad Ledsen Arg Ärlig Sprudlande

Jag satt och pratade med några på en fest igår och vi kom in på det här med humör och hur man var som person vid olika tillfällen, ec. glad, ledsen. arg. Det är rätt roligt att få höra hur folk tycker att man är och uppfattar en i olika situationer. Det kan nog vara bra att höra emellanåt så man kan tänka efter hur man beter sig.
Jag vet att jag ofta ser avvaktande/grinig ut, men bara för att jag ser ut så betyder det inte att jag inte är glad. Jag gillar att lyssna på männsikor när de pratar, studera.

Sen är jag också väldigt rak, framåt och ärlig. Det kan ju både vara bra och dåligt. Visst, jag är ju lite "försiktigare" med vissa människor. Men jag tror att alla vinner på raka och ärliga svar i det stora hela, och att man ska kunna lita på vad folk säger. Jag har aldrig sagt något till nån för att vara elak.

Jag är väldigt öppen, bjuder på mig själv och mitt privatliv. Jag skäms för väldigt lite. Jag är jag, och tycker inte folk om det så är inte det mitt problem.

Det som jag behöver tänka lite på är ju att när jag är på dåligt humör så brukar jag ofta få andra människor på dåligt humör också. Men jag tycker det är så svårt, när jag inte får visa hur jag känner mig. Jag kan inte bara säga att jag är på dåligt humör, berätta varför och sen vara glad. Men som sagt; jag jobbar på´t.

Hur är ni i sättet? Hur är ni mot andra människor?

RSS 2.0