Vita prickar och shoppingbortförklaringar

Det här är en bland mina tusen beställningar jag gjort nu det senaste. Ja, det blir så när man är deppig, du shoppar man. Nu shoppar jag väl kanske alltid, och jag är ju inte alltid deppig, så jag kan väl egentligen inte skylla på det. Men jag måste sluta nu. Det finns ju annat roligt att lägga pengarna på. Ja inte på hög om det är det ni tror. Jag tycker inte man ska hålla på och spara. Visst, självklart sparar man till något man ska göra. Men inte bara snåla och lägga dom på hög. Hur roligt ä de?

You like my new cup? I love it.


Från Greengate


Kommentarer
Postat av: Emma G

De var slut när jag gick in på sidan :(

2010-08-25 @ 13:07:11
Postat av: Lena

Sååå fina muggar!!!



Jag vill också shoppa...



Tack! Tycker också att jag är så himla duktig, har inte fuskat en enda gång på snart 3 veckor! Jag verkar kunna ha lite karaktär ändå?! =)



Ja, det är svårt...just smörgåsar är mitt onda också! Hade inte jag gått på sopporna och vetat att de är de enda jag får äta så skulle säkert nån snika ner för mig också!

Annars gillar jag ju läks också men det enda jag får dricka är vatten nu och efter nån dag på soppor slutade jag längta efter det! Riktigt skönt att veta att jag kan komma ifrån det här! =)



Annars mår vi bra! Är nu friska men Magnus är inte hemma på hela veckan så jag har det tufft själv. Måste ta barnen dygnet runt och det känns lite trökigt att inte ha nån vuxen här att umgås med. Eftersom vi varit sjuk så har ingen velat komma heller! Haha!

Men men, imorgon kommer han hem och allt det här är över. Ska bli skönt!



Hur är det med er? Första veckan på jobbet, hur går det?



Kram!

2010-08-27 @ 08:03:23
URL: http://lena82.blogg.se/
Postat av: Petra bloggar

Hej gumman! Jag har allt sagt jihoooo om din fest, har du redan glömt snurrpanna ;-)



Som det ser ut nu så ska jag jobba helgen den 18-19, men allt kan hända när det gäller mitt jobb så jag kan inte annat än att hålla det vakant (nackdelen med mitt jobb som sagt, good bye social life)

2010-08-27 @ 17:35:08
URL: http://www.petrabloggar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0