Sadlar om

Vi har städat och fejat...sadlat om från arabiskt/orientaliskt till något såndär juligt.. jag är helt slut och ska knapra på lite ostbågar innan kudden kallar. Tog inte ett enda kort igår, men fina Petra gjorde i alla fall det. Så håll ut..bilder kommer så småningom. Trevlig första advent raringar!

Kommentarer
Postat av: Lena

Vilken fest! WOW!!!

Ni var sååå snygga allihopa och verkade ha en toppenkväll!

Kanske du skulle satsa på att bli festarrangör! ;)Kram!

2011-11-28 @ 12:07:51
URL: http://lena82.blogg.se/
Postat av: Malena

Men nu skäms jag! Skulle ju maila dig lite lekar! Antar att ni klarade er utan dom och hittade en massa andra lekar! Skulle vara jätteskoj att få se lite bilder från festen! är också dålig på att fota när det är ens egna fester.

Marknaden gick bra! Har ju inget att gämföra med sedan innan men jag är nöjd! Hade ca 70 kolapåsar med tre olika kolor och jag fick nio påsar över. Är så sjukt slut efter försäljningen och allt kok! Pju!

Men visst sålde väl du också bak i helgen?? Eller minns jag fel? Hur gick det??Kramar!!

2011-11-28 @ 19:07:48
URL: http://malenasplace.blogg.se/
Postat av: Malena

Stod ingen avsändare men jag gissade att det var du som frågade var jga beställt etiketterna??

Har inte beställt dom någonstans! Skriver ut dom enkelt på skrivaren på klisterpapper och klipper ut. Lite jobbigt att klippa men annars hur enkelt som helst! :)Tiden amn lägger ner på tillverkning får man ju tyvärr sällan igen i pengar. Känns ju speciellt mycklet om man inte sålt så bra. Jga har också lagt ner sjukt mycket tid men känner att det var värt det eftersom det gick ganska bra. Längtar tills nästa år då jag ska ha med lite andra saker med.Hoppas att du får en fin tisdag!Kram!

2011-11-29 @ 09:22:28
URL: http://malenasplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0