Vi njuter av ledigheten

Helgen är över och jag har njutit varenda sekund. Lördagen spenderades med fina Sofia, som nu också skaffat blogg. Besök henne här.
Vi var på två olika loppisar, sen handlade vi.
Min farbror och hans familj kom förbi på en spontanfika, mycket trevligt. Och på kvällen knallade vi bort till familjen H/H för en underbar kväll, som alltid. Jag har verkligen smakat på en bit av himmelen-portvinsås. Att det skulle vara så gött!!

Idag gick jag och Noah upp före de andra sjusovarna och gjorde frukost. Vi hade mamma-son kvalitetestid och det var jättemysigt. Sen har vi kalasat lite.
Nu på em/kvällen har vi vart på mysfika hos Emma och Pablo, och hört lite om deras Chileresa. Vill ni veta mer om den, kan ni kika in här.
Nu sitter vi på var sin sida soffan och njuter av att vi återigen haft en ledig helg ihop. Ni som inte brukar uppskatta detta, förstå hur bra ni har det.
Fortsatt trevlig Söndagskväll på er fina bloggisar, så hörs vi imorgon.

(Till er rara som hört av er om Noah..han mår betydligt bättre och bandaget åkte i soporna idag.)


Det tar ungefär hundra år för min datorn att få upp bilder här, så håll till godo med dessa två, på de underbara tu.


Kommentarer
Postat av: M

Nice ändringar på bloggen :) Kram!

2011-01-25 @ 20:35:07
URL: http://osterlanggatan.wordpress.com/
Postat av: Emma G

Grejjar du med bloggen??

2011-01-25 @ 20:54:27
URL: http://emmitas.blogg.se/
Postat av: sofylajn

Tack för igår hjärtat, jag blir alltid så ompysslad när jag är hemma hos dig! Du är för go min vän! Kärlek

2011-01-27 @ 08:09:04
URL: http://elfia.blogg.se/
Postat av: Smulan

Tack! ja, det skulle ju passa super med barn som kladdar, bara att torka av :o) Paris Paris, vad ska man säga, har blivit en riktig Frankofil som det heter,hihi...! Hotell,ja det beror ju helt på hur mycket pengar du vill lägga.Vi var i Frankrike i en vecka och första dagarna bodde vi på ett hlet okej i mysiga Montmartre( du vet som filmen Amelie utspelar sig i).Sen hyrde vi bil och bilade iväg längst kusten.Men vi kom tillbaka till Paris dom sista 2 dagarna och då hyrde vi en jättemysig lägenhet av ett företag,lite dyrare,men väldigt mysigt som sagt. Ska se om jag kan rota fram namnen om du vill ha dom? Kolla i min kategorilista under Frankrike så ser du lite bilder med. ha en fin kväll nu du ! :o)

2011-01-27 @ 19:54:21
URL: http://dagliga-smulor.blogspot.com/
Postat av: Helena

Låter mysigt!!!Vill oxå gå på loppisar och göra fynd!'ska försöka imorn!!Fina bilder fast texten du har ovanför ditt huvud vet ja inte va ja ska säga om;)puss på dig gumman !! Hälsa familjen!!

2011-01-28 @ 22:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0