Noll

Jag vet att min blogg inte är speciellt rolig just nu, och kanske inte har vart det på några veckor. Men jag försöker så gott jag kan oc har tid till nu, trots att allt här hemma, skolan och andra saker äter upp mig och all min tid just nu... men FAN va tråkigt det är när responsen = 0!!!! Jag ser ju att ni läser. Att det är många som läser varenda dag... *suck*
Bajs på er! =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja kjolen fick det allt bli :) Har kikat på den i några dagar men var tvungen att se om jag fick tillräckligt med lön för att kunna unna mig något för en gång skull. Det suger att va student och jobba extra men ändå inte få några slantar över till sig själv :( Får hoppas tomten tycker jag vart snäll i år ;)

Ja det hade vart supermysigt att ha glögg mys. Skulle ni kunna någon kväll i veckan? Helgerna är ju alltid helt fulla :( Kraam

2009-11-23 @ 17:04:56
Postat av: Maria

Klart att jag läser varje dag! För mig är din blogg rolig och intressant att läsa eftersom den liknar mitt liv, med sambo, barn, vänner och massa annat. Sen alla bilder på alla snygga kläder och grejer! Du är verkligen en duktig fotograf och inredare! Och så den där spökande panikångesten som vi båda bråttas med på olika vis!

2009-11-23 @ 18:19:13
Postat av: Tina

Mitt namn verkar ha försvunnit.. hmm.. Men det var jag som skrev det första inlägget :0)

2009-11-23 @ 18:53:53
URL: http://stinsenprinsen.blogg.se/
Postat av: Emma G

Jag brukar kommentera men har även jag haft en svacka som du vet. Ska bättra mig nu om det leder till mer inlägg från dig!

Puss söta!

2009-11-23 @ 19:37:11
Postat av: Lena

Jag läserr din blogg varje dag och den är långt ifrån tråkig!! Bara du som känner så. =)



Är lite upp och ner när det gäller mig och att kommentera...=)

Det ska bättras på med det! =)



Kraaam!

2009-11-24 @ 11:35:55
URL: http://lena82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0