Litteratur..i punktform

Jag älskar när Carrie från SATC säger att hon levde varje dag på makaroner för att bla kunna köpa Vouge.
Jag har alltid lagt mycket pengar på inredningsmagasin och har haft tonvis med högar liggandes hemma.
Nu mera bläddrar jag igenom alla tidningar på jobbet och köper bara vissa.

Böcker älskar jag. Jag har alltid en bok liggandes p nattduksbordet. Förr kunde jag ligga långt in på morgontimmarna och läsa om jag vart fast i en bra bok. Nu för tiden somnar jag med boken över ansiktet.

Vredens Druvor av Johan Steinbeck är bland den bästa bok jag någonsin läst. Jag fick en stor tegelsten till bok, till låns av en god vän och plöjde igenom den på bara någon vecka.

Just nu ligger L.A Candy på mitt nattduksbord. En bok skriven av Lauren Conrad från The Hills. Den är på engelska och det passar bra att pigga upp den lite eftersom Parisresan nalkas.

Jag läser alla möjliga sorters böcker. De senaste åren har det blivit mera chicklitt så att säga. Det är ofta framsidan på boken som påverkar mig om jag ska vända på den och se vad den handlar om. =)

Vad läser ni?

Kommentarer
Postat av: Lena

Jag ha varit en riktig BOK-människa!!!

Ä L S K A R att läsa, allt från fantasy till chiklit och mordgåtor!

Har också en förkärlek för "sanna historier".Men. Seda jag fick barn, hus och jobb så försvinner tiden och jag lägger den vakna tiden på att bläddra o blader och dagstidningen. Men, ibland, emellanåt, lyckas jag komma över någon fantastisk bok som får mig att komma långt, långt härifrån och som jag inte kan släppa förrän jag läst ut den. Och när den är utläst så sörjer jag! Haha!

2011-01-27 @ 21:37:57
URL: http://lena82.blogg.se/
Postat av: Emma G

Det ligger en bok brevid min säng oxå, men jag har inte öppnat den på ett halvår... Sedan har jag böcker i bokhyllan som jag fortfarande inte har läst. Finns ju ingen tid för sånt känns det som!

2011-01-28 @ 09:53:33
URL: http://emmitas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0