Världens enklaste flufftårta
2 förpackningar Vaniljvisp
4 passionsfrukter
Maränger
1 banan
2-3 kiwi
1. Vispa vaniljvispet fluffigt. Rör ner saften och kärnorna från passionsfrukterna i fluffet.
Häll ner hälften av fluffet i en springform.
2. Smula maräng så det lägger sig som ett täcke över fluffet i formen. Gärna lite större bitar och inte ända ut i kanterna. Häll resten av fluffet över. Täck med plastfolie och ställ in i frysen, minst 3 timmar.
3. Ta upp några minuter innan servering och toppa med skivad banan och kiwis. Smakar också helt underbart med färska jordgubbar!
Kommentarer
Postat av: Emma G
Låter jätte smaskigt! Kanske jag ska sattsa på till min födelsedag!
Postat av: Tina
Gjorde den och bjöd mamma och pappa idag. Vi älskar den allihopa :) Tusen tack för ett toppen recept!
Trackback