Ingefärsrutor
Härligt sega rutor som passar som handen i handsken till vaniljglass.
Till en långpanna:
1 dl havregryn
250 gr smör
2 ägg
1 dl ljus sirap
5 dl mjöl
5 dl socker (ja här ska man inte snåla)
1 msk bakpulver
1 msk ingefära
1. Smält smöret och rör i övriga ingredienser. Bred ut på ett bakplåtspapper i en långpanna. Grädda i 175 grader, tills kakan blivit gyllenbrun. Den kommer vara lite lös när du tar ut den, men den stelnar när den svalnat!
2. Servera med vaniljglass och en köpp kaffe. mmmmm...

Till en långpanna:
1 dl havregryn
250 gr smör
2 ägg
1 dl ljus sirap
5 dl mjöl
5 dl socker (ja här ska man inte snåla)
1 msk bakpulver
1 msk ingefära
1. Smält smöret och rör i övriga ingredienser. Bred ut på ett bakplåtspapper i en långpanna. Grädda i 175 grader, tills kakan blivit gyllenbrun. Den kommer vara lite lös när du tar ut den, men den stelnar när den svalnat!
2. Servera med vaniljglass och en köpp kaffe. mmmmm...

Kommentarer
Trackback