Rosa chokladmousse
ca 10 små koppar
4 dl vispgrädde
200 gram vit choklad
4 äggulor
1-1½ krm röd karamellfärg
Strössel
1. Vispa grädden.
2. Bryt chokladen och värm den i mikron eller i vattenbad tills den precis blivit mjuk. Den får inte smältas helt! Rör sen med en sked så att den smälter.
3. Rör ihop äggulorna i en skål. Tillsätt chokladen under kraftig omrörning.
4. Blanda först i lite av grädden och sedan resten.
5. Rör i karamellfärgen och häll sedan upp i glas/koppar. Låt moussen stå i 2-3 timmar i kylen.
Garnera med strössel eller bitar av choklad.

4 dl vispgrädde
200 gram vit choklad
4 äggulor
1-1½ krm röd karamellfärg
Strössel
1. Vispa grädden.
2. Bryt chokladen och värm den i mikron eller i vattenbad tills den precis blivit mjuk. Den får inte smältas helt! Rör sen med en sked så att den smälter.
3. Rör ihop äggulorna i en skål. Tillsätt chokladen under kraftig omrörning.
4. Blanda först i lite av grädden och sedan resten.
5. Rör i karamellfärgen och häll sedan upp i glas/koppar. Låt moussen stå i 2-3 timmar i kylen.
Garnera med strössel eller bitar av choklad.

Kommentarer
Postat av: Tina
Sov på tok för länge idag :( typiskt. Har du några tips på bra förätter? Kraaam
Postat av: Henrik
Det där ser mycket gott ut...Jonte o jag kanske joinar....heheheh....kanske blir så knacka att vi kommer hem tidigare....
Kram o tack för att du tar hand om min Älskling på hennes dag...du é bara för snäll...
Pussar o kramar...
Postat av: Petra Bloggar
NEJ men vad läckert! MUMS!!!
(tack för att du delade med dig på min blogg)
pussåkram
Trackback