Mera inhandlat

Vi tog vägen förbi en Antikaffär på vägen hem. Där stod "mitt" fönster kvar som jag tittade på sist gång. Jag prutade ner det eftersom det bara fanns två glas i fönstret, men vad gör det, jag har andra planer... Sen hittade jag en jättefin silverbricka som jag nu putsat upp. Vad jag ska ha på får vi se lite senare.


Ja ja ja..skit i det asfula golvet. Vad sägs om fönstret?

De söta små hjärtana e inköpta på Två Fröknar. Ska ha de i den vita ljuskronan
tänkte jag.

Kommentarer
Postat av: Helena

Oj, vad du shoppat!!

Jättemysigt fönster, vad ska du göra med det?

Såg även att du fått tag i ett E till Eddie precis i samma stil som N:et! Vi har varit ute hela dagen och åkt runt på kusten! Så nu är vi lite fattigare igen! Hittade en jättemysig affär i ett köpcentra vid Strömstad, Norby. Fanns massor av porslin och fina gamla skålar mm och det var inte dyrt heller, hade faktiskt lite roliga priser. Jag köpte två glasskålar som jag ska ha godis och socker i och priset på dem var väl,8.60 och 7,70, så det var överkomligt!

Ursch, nu kommer ångesten över jobbet, kan inte riktigt förstå att jag ska börja jobba igen efter ett sånt här skönt år! Det finns inget bättre än att bara vara hemma och mysa med sin plutt och att kunna få sniffa lite på honom precis när man vill. Nu ska han vara borta ifrån mig hela dagarna, hur ska jag klara mig?

Vill helst inte gå och lägga mig för då går tiden så fort, men jag är ju så trött så jag måste väl!

Puss på dig min flicka!

2009-08-29 @ 22:34:38
Postat av: Emelie

Underbart fönster, men vad ska du ha det till???! nyfiken



2009-08-31 @ 19:59:59
URL: http://emeliepernille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0