Paj med hallonpanacotta
Tips inför helgens smaskigheter!
12 Digestivekex
75 g smör
1 msk kardemumma
Fyllning:
3 gelatinblad
2,5 dl grädde
500 g kesella hallon (jag tog ene burk vanilj och en med hallon)
3-4 dl hallon
1. Mosa digestivekexen. Blanda med kardemumman. Smält smöret och blanda med kexen. Tryck ut i en springform. Ställ i kylen.
2. Lägg gelatnbladen i kallt vatten ca 5 min. Koka upp grädden, vispa ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något, rör sedan ner den tillsammans med kvargen. Häll i pajskalet och ställ i kylskåpet minst 3 timmar.
Mmmmm, mumma, den såg smarrig ut! Tack för tipset!
Kram!
åååå, den ser ju sjukt god ut!!.. tack för din kommentar på min blogg!!.. Kram på dig!
Kan man göra den dagen innan och ha den i kylskåp så länge eller tror du att den blir äcklig då?