Paj med hallonpanacotta

Tips inför helgens smaskigheter!

12 Digestivekex
75 g smör
1 msk kardemumma

Fyllning:
3 gelatinblad
2,5 dl grädde
500 g kesella hallon (jag tog ene burk vanilj och en med hallon)
3-4 dl hallon

1. Mosa digestivekexen. Blanda med kardemumman. Smält smöret och blanda med kexen. Tryck ut i en springform. Ställ i kylen.

2. Lägg gelatnbladen i kallt vatten ca 5 min. Koka upp grädden, vispa ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något, rör sedan ner den tillsammans med kvargen. Häll i pajskalet och ställ i kylskåpet minst 3 timmar.


Kommentarer
Postat av: Veronica

Mmmmm, mumma, den såg smarrig ut! Tack för tipset!



Kram!

2011-05-26 @ 18:43:42
URL: http://himmelochhav.blogspot.com
Postat av: SOFIA

åååå, den ser ju sjukt god ut!!.. tack för din kommentar på min blogg!!.. Kram på dig!

2011-05-26 @ 19:54:42
URL: http://www.sofiaoniklas.blogg
Postat av: Tina

Kan man göra den dagen innan och ha den i kylskåp så länge eller tror du att den blir äcklig då?

2011-05-26 @ 20:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0