Herregud!

Utgång igår- H E R R E G U D!
Jobb imorgon- H E R R E G U D!

Återkommer.
Over and out.


Kommentarer
Postat av: Lena

Hahahahaha!!!

Hoppas du hade en toppenkväll igår!Kram!

2011-07-17 @ 18:58:02
URL: http://lena82.blogg.se/
Postat av: Lena

Hej!!Har du fortfarande ont?! Inte bra, boka tid snarast och få det fixat! Livet funkar bättre om man inte har ont! =(Trist att börja jobba igen, jag längtar inte...riktigt skönt att bara lalla runt och göra lite som man vill. Jobbar man försvinner ganska många timmar från familj och sånt man vill göra. Men men, snart kommer verkligheten till mig också!Jaså, sluta blogga?

Jo, det är ju ganska mycket tid som försvinner för att man sitter med detta men jag tycker det är roligt och lite som en dagbok så jag kommer fortsätta. I höst får det väl bli i den mån jag orkar och har lust. Jag vill inte känna mig stressad över den eller att bloggen tar mer tid än jag vill...mina villkor som gäller (som jag känner just nu).Hmmm 2-4 oktober..menar du inte september? Dessa dagar i oktober är vardagar...september däremot är en helg..=)Kram!

2011-07-18 @ 19:17:53
URL: http://lena82.blogg.se/
Postat av: Lena

Tuva-Li blev jätteglad över hyllan. Tänkte vi skulle sätta upp den snart när hon vet lite mer hur hon vill ha det! =)Första helgen i okt, 30sep-2okt, funkar bra för mig!Jobbar dock till 16 men ska försöka byta med nån annan på jobbet så jag kan sluta tidigt!

Annars slutar jag tidigt fredagen efter, v:40 om det skulle kunna vara ett alternativ för dig?Kram!

2011-07-21 @ 20:12:11
URL: http://lena82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0