Sköna söndag

När man är ledig rusar verkligen helgen bara förbi. Gosh, så fort det går! Idag har vi varit hos söta Emma och fikat. Mina barn plöjde om vanigt runt, men F var lugn idag. Vi trodde nästan sötsnöret va sjuk. Hoppas inte!?
Fick en jättegod sockerkaka med kokos och en massa energistänkande kaffe. Tack för idag gumman!
Söndagen avslutades med en underbar middag hos min pappa. Vad har ni gullefjun haft för er? Jag vill höra...


Kommentarer
Postat av: M

Mysigt d låter! Jag hade huvudvärk hela söndagen så låg o sängen till 16.30.. Sen promenad runt slussarna o senare bio me <3 Haft en go helg men visst, dagarna försvinner för fort! Nu blir d skola med c-uppsats pluggande! Ha en störtskön måndag!

2010-10-18 @ 08:30:22
Postat av: Emma G

Jag tror faktiskt inte att det är magsjuka. Jag tror det är något på dagis, nån mat eller så. Så snabbt blir man inte dålig annars. Det är ju ändå måndag. Han har ju inte spytt heller utan som vatten andra vägen. Det var ett barn till + en fröken som fått gå hem.

2010-10-18 @ 16:22:56
URL: http://emmitas.blogg.se/
Postat av: Emma G

Jag gör inte bilderna i blogg.se utan har laddat ner picasa. Där kan man göra jättefina collage! Gissar att Petra gör sina där! Visst fick jag sasg! Men jag hade så många muskelknutor att han ville göra mer noga idag, vi hade inte så mycket tid igår...

2010-10-18 @ 16:27:47
URL: http://emmitas.blogg.se/
Postat av: Erika

Vad kul det var att äntligen hälsa på er. Noah var ju supermysig med sina bortförklaringar om att gubben skulle köpa bullar just där Vera var :)

Hoppas det inte går lika långt till nästa gång..

2010-10-18 @ 20:22:57
Postat av: Petra Bloggar

vad mysigt du har haft det! Blir det emma som följer med till Ullared :D



PUSS

2010-10-19 @ 18:20:50
URL: http://petraodaniel.blogg.se/
Postat av: MamaM

Enda positiva med att helgerna går fort är att veckorna också gör det så att det fort blir helg igen ;)



Apropå bröllopet så är det självklart århundradets fest man vill minnas det som! I år har vi varit på fyra bröllop, och trots att vi såklart tyckte att vårt eget rockade fetast tyckte säkert de andra brudparen likadant om sina - det är det som är charmen med bröllop =) Har man krut att lägga ska man självklart inte spara på det, men det finns som sagt en del pengar att spara här å där =)

Vårt bröllop tog väl ett år eller så att planera. Vi ville gifta oss i falsterbo kyrka så då fick vi boka ett helt år i förväg för att vara säkra på att få plats =) sen letade vi bra festlokaler väldans länge innan vi hittade nåt, och sen var det ju allt finlir med gästlista, inbjudningar, brudklänning osv osv =) men det var underbart roligt att planera - nästan lika kul som bröllopet i sig!!!

Kramar

2010-10-19 @ 20:45:57
URL: http://mamams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0