Trampa Noah, trampa!

Allt börjar ordna upp sig. Tvättmaskinen snurrar, disken är diskad, barnen är i säng och jag har slått mig ner i soffläge med ett glas rödvin. Ja ja, döm mig bara, men jag behöver fan det efter den är dagen.

Noah fick en cykel på sin födelsedag och här skulle ut och provas ögona böj. Me det kommer behövas endel gnatande från vår sida att man måste använda tramporna så cykeln kommer framåt. Hmm..


Kommentarer
Postat av: Therese

Misstänkar att det blå vrålåket snabbt blev en favis hos födelsedagsbarnet :)



Hoppas att killarna var piggare idag och kalaset gick vägen :)

2010-04-06 @ 22:03:02
Postat av: Lena

Superfin cykel han fick då!!! =)

Trampandet kommer...vänta bara! Och då hinner man inte med och måste lära dem bromsa! skrattar



Tuva-Li fick en cykel förra året och lärde sig under våren att cykla. Men det var några gångers gnatande om hur man ska trycka på med pedalerna!

skrattar



Åh, vad fint med vinterbröllop! Kommer nog bli jättemysigt!

Vi valde av pengaskäl att bara bjuda den närmaste familjen så jag tror vi var runt 40. Magnus föräldrar är skilda och har skaffat nya familjer osv så det fick räcka. Men alla som ville fick komma på vigseln.

Har ingen bra koll vad bröllopet kostade...men kan räkna upp lite småsaker som vi gjorde.



¤Sydde upp brudklänning och kostym och allt till den i Thailand. Kostade oss 3000:- totalt tror jag! =) (Magnus pappa fyllde 50 år och bjöd oss på resan så vi kom hem 2 veckor innan bröllopet, bruna och fina!)



¤Letade länge efter en vigselring utan att hitta någon i rimlig prisklass. Jag ville dessutom ha en i både rött och vitt guld eftersom jag ofta byter örhängen och så...hittade en som kostade 15.000 och det var lite för dyrt för vår budget. Så jag ritade upp hur jag ville att min ring skulle se ut och gick och hörde vad det skulle kosta att göra den!

6000 slutade den på! Betydligt billigare och mer personlig!



¤Hittade också en billig lokal som inte låg i anslutning till kyrkan (den fick inte heller hyras till bröllop då den vandaliserats under flertalet bröllopsfester.). Den kostade 800:-.



¤ Mamma och pappa ställde upp och betalade all mat som vi tog som catering.



¤ En sak som jag lag mycket pengar på och som var värt varje krona var att jag letade upp en frisör där jag fick allt fixat...smink, hår, påklädning och lunch. Dagen innan var vi dit och lämnade klänningen och då noppade hon även mina ögonbryn!

Så himla mysig tjej var det! När jag kom dit hade hon fixat jordgubbar och cider (kunde inte dricka champagne annars hade jag fått det!) och när hon fixat hår och sminnk var det dags för lunch, då sprang en tjej och köpte det jag ville ha! Verkligen en toppenstart på dagen!

Och hon sminkade mig sååå fint, har aldrig varit så snygg nån gång! =D



¤Inbjudningskort och placeringskort som även fungerade som program under middagen gjorde jag själv. Inte alls så fina som jag kan tänka mig att du kan göra! Där blev det lite billigare än att beställa färdiga.



¤Vi prioriterade också att bo två nätter i en så kallad svitstuga. Inte ett hotellrum utan vi hade en egen liten stuga med sovrum, vardagsrum, litet kök och toalett men det är som att bo på hotell. Första dagen gick vi på ett spa som ligger i hotellet och fick massage och lite behandlingar. Riktigt skönt sådär dagen efter. Magnus familj fixade städning av lokalen så det behövde vi aldrig tänka på heller, lyx!!!



Ja, det var massa om vårt bröllop. Kanske fick du nån idé...



Kram kram!

2010-04-07 @ 10:02:08
URL: http://lena82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0