superstjärna

3 av 5 möjliga fick hon i både Expressen och Aftonbladet. Var dom inte på konserten eller? En 4/5 hade i alla fall suttit på sin plats, trots att jag ger henne toppbetyget.
Hon är kaxig, cool, rolig och ger verkligen järnet på scenen. Man kan känna av att hon lägger ner sitt hjärta och sin själ i musiken, framförandet och för att visa för publiken att hon är en stjärna.
Låten I touch myself, som inte är hennes utan Divinyls var ett riktigt förspel. Pink iförd en nästan genomskinlig spetsdress, åmade sig och tog på sig själv medans hon sjöng låten liggandes på en röd skinnsoffa. Snacka om att hon fick uppmärksamhet, ingen tog ögonen ifrån henne. Visst kan det tyckas opassande, men jag kallar det profissionelt!
Sista låten (Glitter in the air), som framgavs som extranummer var helt outstanding! Sjungandes, svingandes och snurrandes högt ovanför publiken i en trapets, strödde hon glitter i hela Globen. På slutet snurras hon ner i en låda, som hon i första numret kom upp ifrån, och doppades ner i vatten. Sedan snurrades hon upp och vatten stänkte på publiken. Det hela upplevdes magiskt.
En anfådd, tårögd, men till sinnet glad Pink, bugar sig och lämnar scenen med en stående och tillfreds publik.
Tack för en superkväll! 



(översta bilden från http://expressen.se Den andra är min)

Kommentarer
Postat av: Petra Bloggar

DIN BILD ÄR GRYM! Måste ha varit helt överjävligt grymt!!! Fin jacka har du köpt också!



KRAMAR

2009-11-13 @ 23:10:58
URL: http://www.petrabloggar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0