Julsäck v.s julstrumpa

Istället för den klassiksa julstrumpan så har vi små tomtesäckar som min mamma har gjort. Jag hoppas att Eddie får en i julklapp annars blir det väl till att knåpa ihop en själv.
Nu när jag har köpt en del julklappar som hamnar i säcken emellanåt ända fram till jul (om man vart snäll då såklart), så har endel inte fått plats. Därför har jag kompletterat med en större julstrumpa som hänger inne på barnens rum. Så nu får man köpa ytterligare små klappar, för den ena kan ju inte vara tom hela tiden!

Den där stackars Eddie får inte så roliga julklappar bara, och allt som han ändå kommer att få, kommer Noah bara slita ur handen på han snabbt som ögat.



Kommentarer
Postat av: Lena

Vilka fina säckar!!! =)

2009-12-11 @ 11:39:40
URL: http://lena82.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du vet att du vill se:



http://laurenconradvskristincavallari.blogg.se

2009-12-11 @ 12:05:37
Postat av: Maja

Vilka söta säckar ni har:) Själv har vi julnallar som har hängselbyxor som man lägger paketen i. Vi köpte dem när vi bodde i USA.

2009-12-11 @ 12:12:45
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Maja

Föddes där och bodde där tills jag var två sedan så bodde jag där för något år sedan med. Jobbade lite och sedan hängde jag mest med vänner som bor där:) I Norge så jobbar jag, min sambo är butikschef på ICA på Trysilfjället så jag hängde på och jobbar för honom. Tjänar lite norska pengar så man kan leva loppan i Sverige på somrarna:)

2009-12-11 @ 22:59:50
URL: http://mcaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0