Måndag

Mornings!

Noah sitter här med frukosten och bara vägrar att äta. Varför har barn en sån period när de vägrar att äta? Mat som är så nödvändigt och så underbart gott.
Älsklingen min är och lämnar bilen på verkstaden, så idag är jag väl så gott som fast här hemma. Ska strax gå upp och se hur det ser ut uppe i Eddies rum, kanske kan vi flytta in grejer idag. Nä just fan ja.. taket är ju kvar. Ja, ja.. *suck* Vad gör ni idag?

Kram!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej!



Den söta holken på pinne kommer från samma företag som gör de fina fågelholkarna Wildgarden eller något sådant. Jag köpte den i blomsteraffären.



Ja möhippan var väldigt trevlig. Vi var 12 tjejer som överraskade bruden hemma kl 9 på lördagsmorgonen med frukostkorg. Sedan åkte vi till Kallbadhuset i Ulricehamn där hon fick göra en helkropps-chokladmassage. Vi åt lunch uppe på terassen i det ljuvliga vädret och korkade upp champagne. Sedan åkte vi till stan där hon fick göra en brudmakeup och fick tips på proukter och färger. Hon fick shoppa sin egen "snygga" dress för dagen på Myrorna. Sedan fick hon gå på stan och be 10 personer om äktenskapsråd. På kvällen var vi hemma hos en av tjejerna och grillade massa god mat, drack gott, pratade en massa och hade chokladprovning. En väldigt snäll möhippa, men väldigt trevlig och uppskattad av bruden. Det är väl det viktigaste ;)



Kram Linda

2009-08-10 @ 14:13:17
URL: http://lindasvitatankar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0